Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja Zvereva mogu da vidim samo kao nekog ofanzivca. Ima tu dosta materijala, jak servis pre svega i sasvim zadovoljavajuć FH.
    Ne verujem da je njemu u cilju i da nešto preterano uči defanzivno kretanje a nisam siguran ni da je za to sposoban.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Reklamira Dzankic kao po obicaju

Ne znam shminko, mecevi su mu bas dugi, pa on bi ovo danas trebao pjeske da dobije, a to ne radi, on nikoga ne moze rutinski da savlada. Moguce i da su Nadal, Djokovic, Marej postavili takve standarde u mladjim danima i da sad ocekujem od mladih nada odma velike stvari, a to se svakako nece i ne moze desiti.
      sigpic

Comment

• I Del Potro se može ubrojati u postavljanje visokih standarda u mlađim danima. Čilić je sa 19 djelovao kao top potencijal, možda i jeste ali mu rodni list nije valjao

Comment

• Moze i Del Potro, on je bio na pragu 20. kad je vezao sve one turnire, pa je onda na pocetku 2009. cini mi se igrao onaj mec sa Cilicem na AOu. Tada su stvarno izgledali kao veliki potencijali, ali je brzo Delpo od jednog klasicnog igraca osnovne linije koji nema raketu u udarcima dosao do toga da ubija Federera sa osnovne linije, da ga probija snagom. Medjutim to ga je nedje i kostalo karijere. Cak ni takva snaga mu nije bila dovoljna za Djokovica i Mareja kad su bili vrhunski spremni. Jos tesko da je 2013. bila najbolja Novakova godina, ali je fizicki bio prespreman i tada. Ovaj se mnogo vise muci i defanziva mu uopste nije dobra.
          sigpic

Comment

• Ovdje pravo aktivna tema za tenis.

Hajde Zverev riješi ovog "dedu"
            Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ne znam shminko, mecevi su mu bas dugi, pa on bi ovo danas trebao pjeske da dobije, a to ne radi, on nikoga ne moze rutinski da savlada. Moguce i da su Nadal, Djokovic, Marej postavili takve standarde u mladjim danima i da sad ocekujem od mladih nada odma velike stvari, a to se svakako nece i ne moze desiti.
              Rezultati će još neko vrijeme biti manje bitni, a mi definitivno nismo o tome pričali. Talenat će mu samo omogućiti da se dosta manje troši od Murraya za iste ili bolje udarce. Oni BHi po dijagonali koje je Murray lupao protiv Novaka u finalu AOa su Zverevu svakodnevnica. Nema odbrane od ovoga, a pogotovo neće biti kada bude u stanju da svaki uhvati na vrijeme. Delpov tajming, ipak, nije bio dobar. Grip na FHu mu je zastario, nije bilo moguće ni za koga da onim gripom u današnje vrijeme sa ovim težim lopticama udara onako jako. Čilića je još jučer preslušao, rutinski.

Treba mu vrijeme, niko mu ne može garantovati da će uspjeti i da će napraviti i blizu onoliko koliko je Andy. Ali, opet, Andy bi sigurno potpisao da ima neke Zverevove segmente igre za GS finala. Neke stvari jednostavno moraju biti naučene od malih nogu. Zverev to ima, Andy ne.

Comment

• Samo 52 minute za 6 gemova u dvorani

Comment

• Raznese bekendom, strašan udarac

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Saša se ugledao na no.1 koji se krsti i siri ruke kad protivnik pogadja linije, ne vidim problem
                    Bolje nego da baca rekete kao treći igrač sveta,ili psuje kao drugi.
                    P.S. Kakve veze Novak ima sa ovim?Baš svaku priliku koristiš da ga pomeneš-čini mi se da si latentni Novakov obožavalac
                    P.P.S. Saša je budući No1.

Originally posted by Vladan View Post
                    Od Mareja? Nema sanse. Nece dobiti Endija naredne tri godine garant. Nadam se da ce doci Novaku u drugo kolo Indijan Velsa, cisto da mu udijeli jedno pecivo
                    Endi nikad ne dira protivnike i sudije, to sto psuje sebe i za sebe nije nikakav problem.
                    Ne bih rekla.Ima još toga,a ovo je najsvežije.
                    Spoiler

Ajmo Saša napravi brejk više.
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Bravo majstore, veliko bravo i Berreru

Comment

• Dobar Zverev,velika sansa za titulu
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Uzeće mali ovo i u singlu i u dublu
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ima dobru šansu Zverev i do finala, može on dobit Millmana ili PHM.
                            Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Vrhunsko izdanje Zvereva, bilo bi greota da izgubi.
                              OVAKO

Comment

• Ide limitirani Viktor ka jos jednoj tituli. Zgazio Kolija danas.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X