Necu da te banujem, samo se malo kontrolisi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Saša se ugledao na no.1 koji se krsti i siri ruke kad protivnik pogadja linije, ne vidim problemhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Kako imam osećaj da će danas Lorenzi izdominirati Tomića, još dobra kvotaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Nikad nece moci da pokriva teren kao Endi, takvo kretanje se ne uci. Marej je meni uvijek bio zestoko precijenjen ali se krece na nivou najboljih igraca svih vremena. Jos je prilicno gabaritan, Zverev je mnogo manje nabijen, mrsav je, ali sile nema da moze imati Endijevo kretanje, samim tim ni defanzivu. A u modernom tenisu je defanziva bitna koliko i ofanziva. Svakako ce dobijati mnogo poena servisom, ima odlicne osnovne udarce, ali ja ne vidim da on moze biti na Delpovom ili Soderlingovom nivou npr. Namjerno ga uporedjejujem s njima jer su slicne visine, a njihovi udarci su mnogo razorniji od njegovih.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNikad nece moci da pokriva teren kao Endi, takvo kretanje se ne uci. Marej je meni uvijek bio zestoko precijenjen ali se krece na nivou najboljih igraca svih vremena. Jos je prilicno gabaritan, Zverev je mnogo manje nabijen, mrsav je, ali sile nema da moze imati Endijevo kretanje, samim tim ni defanzivu. A u modernom tenisu je defanziva bitna koliko i ofanziva. Svakako ce dobijati mnogo poena servisom, ima odlicne osnovne udarce, ali ja ne vidim da on moze biti na Delpovom ili Soderlingovom nivou npr. Namjerno ga uporedjejujem s njima jer su slicne visine, a njihovi udarci su mnogo razorniji od njegovih.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Mladi Del Potro 2008. u drugom dijelu sezone osvajao turnire kao lud. Nije tu bilo snage u udarcima ali se trosio mnogo u razmjenama, isto kao Zverev. Samo sto Zverev uopste ne izgleda kao tip koji moze da bombarduje sa osnovne kao Del Potro, Cilic, Raonic, Soderling. Sto znaci da ce on morati da ima izuzetne fizikalije i da igra duge i iscrpljujuce meceve. Sto dalje znaci da ce morati da bude spreman kao Djokovic, sto je nemoguce. On Cungov balans i fizikalije nema.sigpic
Comment
-
Ti ga ne volis i ne zelis da vidis kakav potencijal ima klinac, kad resis da budes objektivan, onda mozemo dalje da pricamohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Ne mora pokrivati teren kao Andy, jer neće morati da kopa za svaki poen. Kretanje se uči, pogotovo defanzivno kretanje koje jedino i krasni Andyja. Kretanje pred ofanzivne udarce se dosta teže uči, a to recimo Andy nikada neće naučiti. Za njega će forhendi iz sredine terena i mijenjanje pravca loptici forhendom ostati nerješiva enigma. Zverev sve to radi zatvorenih očiju, a dosta se manje fizički troši i na servisu i na bekendu.
Comment
Comment