Znaci CIlic ako ima 1 Grend Slem , Ferrer , Berdih , Conga treba da imaju 5
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
Cilic ko Cilic, propustio *2:0 u prvom i *6:5, 30:15 u drugom. Zanimljivo, bio je bolji bas u svim statistickim kategorijama iako je uvjerljivo izgubio TB-ove. Svejedno, Zverev je bio bolji.
Imao je i problema sa koljenom, mozda je to i razlog ranih ispadanja.
Comment
-
Desio se Ćila majstor. Ali je generalno dobar meč odigrao Zverev, dosta duboke lopte, snažne, dobar servis i dosta je konstantniji bio od Cilica koji je po običaju pravio mnogo neiznuđenih.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Danas se prate potencijalni klasici
Estrelja Burgos - Martin i Olivo - Verdasko.
Gledao sam neku noc top mec izmedju Eskobara i Lorencija. Pa iako je bilo 6:1 6:2 za starog Italijana Eskobar nije zasluzio da tako izgubi. Mnogo ljepse je to trebalo da izgleda na semaforu, tipa 6:1 6:3.
Troicki pocistio Brandsa, Sepi De Bakera, iz Monpeljea vrijedno paznje samo Simon - Braun.
Tomik se namucio protiv uvijek neugodnog Karbaljesa, dok su pravi klasik odigrali Servantes i Karenjo Busta. Ima sve da prsti sjutra izmedju Belucija i Karenja.sigpic
Comment
-
Originally posted by jovan View PostNe razumem poraz Simona od D.Brauna/6:4 *2/Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment