Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva partija sunce ti poljubim
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bas je lepo odigrao
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Rutinski Zverev, priželjkujem meč sa Timom, ako prodju obojica
        Last edited by Dekson; 28-04-16, 13:58.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Bravo Sale majstore.

Ja se predjoh, Borna ne igra danas. Inace na live race listi i Coric i Zverev su u top 40. Od mladih ispred njih samo Taylor Fritz, mada prijete da ga sustignu obojica.
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
            Rutinski Zverev, priželjkujem meč sa Timom, ako prodju obojica
            Tim je mislim siguran u polufinalu, Zverev moze preko Davida, a valjda i hoce.
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Comment

• Taj Fritz je "ekces", dere to Borna
              "Dva dana" je ispred njega, samo 11 bodova. Zverev isto uvijek iza. A za razliku od Borne imaju jake udarce. Kakav ce tek Borna biti kad ojaca.
              Muslim da ce i Kacanov brzo u to drustvo. I Chung jd tu. Rublev je zapeo. Sta je sa Tiefo-om, onim malim Makedoncem iz SAD-a i ostalima?

Comment

• Zar je Borna taj koji treba da ojača? Zar nije on fizički daleko najspremniji od mladih?

Comment

• @Tenis,

Fritz je mnogo talentovaniji od Borne, Zverev takođe. Ćorić je fizički dominantniji u odnosu na ostale, zato je tu gde i jeste.
                  Što se tiče jačine udaraca treba da ideš tom logikom da ako Borna može jače ne vidim razlog zašto i taj Fritz ne bi bio sposoban da mlati Fh još žešće nego što sada radi. I ako dođe do toga onda mu opet Borna neće moći ni prići kod tog udarca.

Ok su meni navijački postovi, kapiram ja to. Al ti ga pretera...
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Samo nek oni dobijaju meceve, zelim svijezu krv.

Inace sta je sa Fritzom, odavno ga nisam vidio da igra?

Sutra polovican uspjeh od dvojca Zverev/Coric ja bi bio zadovoljan.
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Comment

• Borna ne može ojačat, već je fizički vrlo jak i svako jačanje više dovodi do stvaranja mišične mase i bit' će sporiji. Borna može popravit udarce ali ovo je osnova i odprilike ono što će biti od njega, stil igre uveliko igra ulogu jačine udaranja. Rublev, Zverev, Fritz oni trebaju ojačat i oni talentovaniji od Borne. Da li Borna može do TOP 20, 10? Vjerovatno da. Da li može do TOP 4 i biti multislam igrač? Vrlo teško. Nema dominantne udarce, i ne treba ga uopšte poredit sa Novakom jer je Nole u njegovim godinama bio daleko bolji igrač sa daminantnim udarcima, za njegove godine.
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Normalno da moze ojacati fizicki prijatelju, cak je prirodno za nekoga u njegovim godinama da jos ojaca.

Da li si gledao Novaka u Borninim godinama?
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Comment

• Hoće mišići biti izdržljiviji, ali neko veće bildanje nema od tog ništa jer i sad je nabildan

Uživo nisam, ali jesam gledao preko YTa i tu mi izgleda bolji igrač.

Comment

• Svi su oni bolji i talentiraniji od Borne a svi iza njega....
                            Pricam o brzini loptice i bas je to cudno da je ispred njih a ima daleko sporije udarce. Koliko ce tek biti ispred kad postigne tu illi slicnu brzinu.
                            Neko ko ima 19 godina nece vise ojacati? Svasta.
                            Pa njemu su ruke i noge skroz tanke.

Comment

• Ubrzo će biti ispred njega, Borna je od njih fizički jači i uspio je da bude ravnopravan. Zverev je tek ove godine fizički ojačao i odmah su bolji rezultati. Ovi ostali igrači Zverev, Chung, Fritz i ostali tek trebaju ojačat jer to nisu do sad. Borna nikad neće udarat lopticu jako kao Rublev fh, Zverev ili Fritz jednostavno tehnika udaranja, stil igre... A to za da neće fizički ojačat sam malo pretjerao, priznajem.

Comment

• To "ubrzo" traje i traje...a Borna tek treba razviti snagu udaraca, tu ima nevjerovatan prostor za napredak.

Comment

Working...
                                X