Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2016. godina
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by NI View PostImamo dav mrzitelja Borne, Bojanu i shminku.
Statistika pokazuje da to nije bio ravnopravam mec, ali Borana je ipak imao 5 BL.
Jedino sto ne volim taj stil tenisa i mislim da ce igraci iz njegove generacije da mu prave ogromne probleme, jer ima dosta jakih ofanzivaca.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSto ga Vavrinka ne oduva sa terena kao Novaka?
Umor mora biti prisutan. Sam je kriv? Pa tek mu je 19 godina. Budi malo velikodusniji.
PS Ovo je bio Borna na 70-80 %
Comment
-
-
Originally posted by NI View PostA kako ces ga voljet kad ne odgovara Svajcarcima. Za sad je Borna prvi u svojoj generaciji..
Koliko znam Role ga ubio, evo sad i Vavrinka ga dobio, pobeda nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by tenis View PostKad serviras za ostanak u setu pobjeda itekako dolazi u pitanje.
Ono sto je igrao Federer protiv njega nije dolazilo u pitanje.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostZar fkt mislis da sam u stanju mrziti bilo kojeg tenisera?
Borna ne odgovara Federeru, zanimljivo bas
Borna je premlad da bi ugrozavao Federera. Ali TOP igraci sa tim stilom su ga i te kako ugozavali.Last edited by NI; 10-01-16, 13:47.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostStan je servirao za ostanak u setu samo zato sto je Coric prvi servirao, a i to je lagano odradio.
Borna je imao zicer kod prvog poena.
Originally posted by shminka View PostStan ne bi servirao za ostanak u drugom da ga glavni sudija nije korekcijom pokrao na 5-2 u prvom, imao bi 00-30
na 4-5 u drugom je bio pod strasnim pritisko, do kraja seta je osvojio 12 poena, a Borna ako se ne varam 1Last edited by tenis; 10-01-16, 14:33.
Comment
-
Originally posted by tenis View PostTo je uvijek skakljiva situacija.
Borna je imao zicer kod prvog poena.
Sta bi bilo da nije skakljiva?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
A najjace mi je kada vas gledam kako se primate na to da ce Stanimal ove godine da cisti Novaka.
A bazirate svoje nadanje na dobrim partijama Vavrinke protiv Novaka. Medjutim niko nece da pogleda malo realnije tu sliku, a ona glasi da Stanislas jedan slem godisenje otkine Novaku u poslednje dve godine. Sto naravno ne mora da znaci da ce se desiti i ove. Jer covek je 4 puta u zivotu dobio Djokovica (od toga 2 puta 2006) a izgubio 19 puta. Znaci dva puta u karijeri mu se poklopilo i dobio je Novaka (na tome mu svaka cast to je nesto sto Federer nije uradio jos od W 2012 - na primer), i jos nekoliko puta pruzio odlican otpor. On moze opet da se nada nekom takvom slucaju, kao sto je imao na AO i na RG ali slabe us to nade, jer mora i pored njegove odlicne igre da mu se jos nekoliko faktora poklopi na koje on bas i nema uticaj.
Ja licno ne bih uopste voleo da Novak ove godine igra sa Stanislavom na slemovima (jer suvise je nepredvidivo to i zna da bude veoma zaguljeno) ali i ako se desi nije to nista toliko neprejebljivo.
E na sta su vam spala nadanja, da pored svih vi izvlacite Stanislava kao najvecu minu za Novaka
I kako vam se cini ova partija protiv Borne. Shminkeru, sta ti mislis, koliko je Cenaj reper za AO, tj konkurencija na istom?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nece on da cistiti Novaka, ali ce imati najvise sanse u eventualni duel sa njega u odnosu na ostalih koji i nemaju bas neke sanse. I nema veze to sto ga je dobio samo 2 puta od 2006 pa do dan danas, ipak i sam znas da Vavrinka je mnogo nezgodan za Novaka, videlo se to otkad je Stan poceo da radi sa Normana. 2013 ga je posteno namucio, cak da nisu bile sudije mozda bismo i tada videli kako Stan dobija Novaka, onda 2014 ga dobio na AO-u, prosle godine na RG-u, znaci konstantno je nezgodan za njega. Mislim da 2014 igrali i na USO, i tada je Novak jedva dobio u 5 setova. 2014 ili 2013 nisam bas siguranOVAKO
Comment
Comment