Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• испада да му је Рафа најсигурнја муштерија на туру...
    sigpic

Comment

• Kao sto sam rekao, umor cini svoje...
      "Pametnim" organizatorima prvi mec pocinje tek u 17

Comment

• zanimljivo ostri i niski bh udarci Nadala, ali Novak nema nameru da se zaustavi
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Pitam se da li ce ikada vise moci da pobedi Novaka na kvalitet? Videcemo, sezona sljake kao i uvek dace odgovor, ovoga puta verovatno i konacan
          Ja mislim da nece al ko to moze sa sigurnoscu da zna.Jednostavno Nadal prelose servira i igra ziheraski a sa druge strane pravi mnogo neiznudjenih gresaka... Da stvar bude gora po njega i kada ostvari prednost i odigra dobro i agresivno precesto promasuje zicer iz sredine terena ili lagan volej kao maloprije a sve to zbog kompleksa koji ima od Djokovica.

Comment

zanimljivo ostri i niski bh udarci Nadala, ali Novak nema nameru da se zaustavi
            Mora da naplati za kradju sezone 2013.
            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Dosadni, defanzivni Djokovic
              sigpic

Comment

zanimljivo ostri i niski bh udarci Nadala, ali Novak nema nameru da se zaustavi
                Da, to se posebno lepo videlo kada je ceo poen išao preko one kamere sa terena.

Strašno kakav tempo i koliko moćno ovo izgleda 9.januara.

Poslato sa htc
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Rafa igra odlicno, ima dobar pristup-ali ne vredi kao ovaj nas nece ni malo da popusti/dobro je Stefan ovo predvideo/
                  * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Nije Nadal zasluzio ovakav rezultat ali Novakov nivo je nestvaran

Prvi put se vidi ocaj na Tonijevom licu.
                    sigpic

Comment

• (nemam šta pametnije da napišem, a ne mogu da sakrijem oduševljenje)

BRUKAAA!

Poslato sa htc
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ала волимо овог Рафу.....
                        sigpic

Comment

• Bolesno visok nivo Novaka, ne samo za start sezone nego generalno. FH ne znam da mu je ikada ovako funkcionisao.

Comment

• Ako nastavi ovako mocno, ovo postaje tuzno/upropastice mu psihu/
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                              Mora da naplati za kradju sezone 2013.
                              Ima on dosta toga da naplati sto se mene tice, mada je vec sada u plusu, ali kada su oni bili alavi i hteli sve sto ne bi i on to bio, nema stajanja do kraja karijere pa da se pridruzi Dzordanu, Sumaheru, Maradoni...
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Jel uspevaju krompiri u Kataru, mislim jel ih sade
                                Last edited by Dekson; 09-01-16, 15:53.
                                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Working...
                                X