Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Almagro ce igrati u sestom vezanom polufinalu Buenos Airesa, posle fenomenalne partije protiv Conge. Izgubio je 7 poena na svoj servis i podsetio na svoje najbolje dane. Na protivnika ce morati malo da saceka, posto je kisa prekinula poslednji mec dana

Delrej Bic http://yellowtennisball.com/DBO2016/MDS/MDS.pdf
    Last edited by ClayWarrior; 13-02-16, 02:16.
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kakav Fish, nema dopirnu tacku sa njega. Fritz je fantastican, samo ce morati u buducnosti da smanji agresivnost, previse se trosi.
      OVAKO

Comment

• Na osnovu ovog sto sam do sada vidio(a to je malo) Fric ima najbolji bekhend od americkih igraca jos od Agasija i to ce mu jako puno znaciti u nastavku karijere.Takodje njegova kompletna igra se prilicno razlikuje od svih njegovih sunarodnika jer je raznovrsnija i samim tim ce biti u mogucnosti da svaki udarac na svakom djelu terena odigra podjednako dobro.Mentalno je izuzetno jak i tu moze samo da raste jer sa dobrim rezultatima dolazi i samopozdanje ali on i vec sada ima bolji stav na terenu od vecine igraca iz top 30.Medjutim...jedna stvar mi se ipak nije dopala jer sam naime uocio jednu ne tako poznatu manu koju skoro svi americki igraci posjeduju a to je da mu se cesto desava da u razmijenama ne radi nista na kratku loptu odgovara takodje kratkom u sve sve to u vaznim poenima.To ce po meni morati da popravi,vidjecemo ga veceras protiv igraca koji obozava da ima mec na svom reketu i koji itekako zna kako se udara loptica.Fric je ipak favorit jer razlika u snazi servisa i udaraca prilicna i to bi moglo da presudi.

Comment

• ne mogu da vjerujem sta radi mahut

Comment

• Dobar žreb u Delreju za Del Pa i prava prilika da vidi gde se nalazi posle skoro dve godine pauze, naročito ako se sretne sa Šardijem. Ne mogu da dočekam početak turnira.
            Rafa se, čini mi se vraća na staru igru, doduše malo sam pratila mečeve, ali ono što videh obećava
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ko god bude igrao sutra protiv klizana ako ga ne dobije nek se ostavi tenisa, zajedno sa mahutom bautistom i ostalim debilia

Comment

• Rafa place od srece, prezadovoljan cinjenicom sto je protiv Lorencija sat vremena delovalo kao da je preko puta mreze sam Panco

sigpic

Comment

• Marsej

Stvarno bih voleo da znam ko je, i kakvom matematikom, dao WC Ramanatanu, pored toliko francuskih igraca kojima bi to mnogo znacilo

sigpic

Comment

• Indijska mafija

Valjda će Sergej izbaciti Lopeza, drugo kolo klasik Berdych-Zverev

Comment

• Nije bas moralo tako rano, ali ajde

sigpic

Comment

• Unistava ga Tim sa osnovne. On Djokovicu ni na sljaci ne moze uzeti vise od dva gema po setu. Bas lose izgleda.
                        sigpic

Comment

• Ubacio 81%prvog i pretrpeo dva brejka,uzas od servisa.
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nadal gori ove godina nego prošle u ovo doba godine.

Comment

• Nadal jednostavno odugovlaci sto vise i ceka da protivnik dehidrira ili ga ubije suncanica.. Ne vidim kako moze drugacuje da ga dobije.
                              --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Nadal sve gori i gori
                                link

Comment

Working...
                                X