Zola - meni ne, carica plaze je ona plava sto je prva otisla iz serije, ne da mi se googlati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostLimeni i ja smo prskali na Pamelu Anderson i čuvare plaže tad , ne znamo mi za ovu buržoazijuimao se Air tv samo ne znam sta si ti gledao :vinjaksmajli:
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostPamela, Sindi, Seron,Jena, Ana Kurnjikova. Džin Triplhorn iz Niskih Strasti. Angie Cepadu tj Fjorelu , Paolo Maršal iz mladih dana. Ginu Gerso i tako dalje...imao se Air tv samo ne znam sta si ti gledao :vinjaksmajli:
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ni meni Pamela nije najjaca, bolja je Yasmine.
Ova misteriozna mi je poznata likom stvarno, ali nista vise od toga, kao nekakav deja vu da sam doziveo.
I da, proizvodi li danas gace jos neko ili samo Calvin Klein?Last edited by Black Mamba 24; 29-04-16, 18:12.sigpic
Comment
-
Bože i ovi muškarci.
Vidim da mi je poznata, pogotovu druga fotka, i bila sam sigurna da je iz nekog spota, kad gle iz Džordžovog.. izguglajte aman, šta nagađate ovde tri strane...
Inače za njeno ime nikad čula.. a imala sam TV majke mi...
http://happybday.to/Tania-Coleridgesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
kad smo već kod Čuvara..... Krista Allen
Krista-Allen-CelebHealthy_com.jpg
ili Kelly Monaco
03-04-13.jpg
a može i Nicole Eggert
740full-nicole-eggert.jpgLast edited by VR6; 01-05-16, 13:35.
Comment
-
-
Sarah Gadon, glumica
Po meni se savrseno uklapa u "girl next door" klasu.
Spoiler
https://www.instagram.com/sarahgadon/
Comment
Comment