Je l' si siguran da pitanje ne treba da bude: "Sta je ovo?"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepe žene svuda oko mene
Collapse
X
-
Originally posted by p4p1 View PostJe l' si siguran da pitanje ne treba da bude: "Sta je ovo?"
Evo mala pomoc, nije sa prostora ExYU.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostE da malo zloupotrebim temu ali verujem da ce biti zanimljivo i da vam google pics search nista nece pomoci.
Kome bude odgovor negativan na pitanje, odlazi u bodovni minus 5., pocinje se od 0. bodova a ko ima tacan ide na plus 5.
Broj takmicara je nebitan (bar na ovom probnom testiranju)
Ko je ovo ? (naravno da nije moja komsinica tj. neki anonimus)
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostPa dajte neka pitanja, zasto tako iz topa hocete da pogodite ?
Da li je starija od 30 godina?
(pisi odmah 10 bodova)sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDa li je zensko?
Da li je starija od 30 godina?
(pisi odmah 10 bodova)
2. Sandu +10
3. Sandu cenim da si malcice mladji od mene al` mislim da svi oko nas po + i - godinama nju smatraju za opstu kulturu.Last edited by AIRBORNE; 29-04-16, 09:19.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Zola, odgovor je NE. Zola (-5)
To je jedna super zena, nekako moj ideal... u svakoj zeni sa kojom sam bio trazio sam "parce nje" ,
nekada mi je uspevalo, nekada nije ali za mene je ona boginja. Jaca je od Cibulkove milijardu puta>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment