Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View Post. A Tomislav Karadzic je klasicna mafijascina i lopov i van fudbala, unistio je desetak preduzeca u Vojvodini, planski, da bi se privatizovala sto jeftinije, nosio je reputaciju omiljenog stecajnog upravnika tajkuna. Dosta je doslo i u njegov dzep. iluzorno je ocekivati da ce se ponasati drugacije u savezu.
Comment
-
Sada je na celu saveza a ne kluba, ne mozes privatizovati savez, to sta je on radio sa strane me ne interesuje, on je sasvim korektan sportski radnik. Ne moze on da donese zakone koji ce unaprediti poslovanja nasih klubova, kao sto nema tog zakona i nacina na koji ce klubovi iz unutrasnjosti prestici zvezdu i Partizan. Eno ti Reala i Barselone u jednoj od najjacih liga na svetu pa je ista situacija. On je samo kriv sto nije puno ostriji i odlucniji u nekim odlukama.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSada je na celu saveza a ne kluba, ne mozes privatizovati savez, to sta je on radio sa strane me ne interesuje, on je sasvim korektan sportski radnik. Ne moze on da donese zakone koji ce unaprediti poslovanja nasih klubova, kao sto nema tog zakona i nacina na koji ce klubovi iz unutrasnjosti prestici zvezdu i Partizan. Eno ti Reala i Barselone u jednoj od najjacih liga na svetu pa je ista situacija. On je samo kriv sto nije puno ostriji i odlucniji u nekim odlukama.
Comment
-
Ja ni nemam nesto zelju da neko iz unutrasnjosti stigne Zvezdu ili Partizan. Niti smatram da bi on tu mogao nesto da pomogne.
Zaboravio sam redovno podbacivanje reprezentacije u njegovom mandatu, svadju sa Anticem kada je to konacno licilo na nesto, nefunkcionalnost saveza sa gomilom da se ne lazemo glupih ljudi i uvlakaca. Potpuno unistavanje FSB i FS Vojvodine. Treba li nastaviti? Stanje u drzavi je ocajno i nije sve njegova krivica, ali reci da je korektan sportski radnik je netacno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa ni nemam nesto zelju da neko iz unutrasnjosti stigne Zvezdu ili Partizan. Niti smatram da bi on tu mogao nesto da pomogne.
Zaboravio sam redovno podbacivanje reprezentacije u njegovom mandatu, svadju sa Anticem kada je to konacno licilo na nesto, nefunkcionalnost saveza sa gomilom da se ne lazemo glupih ljudi i uvlakaca. Potpuno unistavanje FSB i FS Vojvodine. Treba li nastaviti? Stanje u drzavi je ocajno i nije sve njegova krivica, ali reci da je korektan sportski radnik je netacno.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe drzim stranu ToletuNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Paaaa...valja napomenuti,sto se tice Pizona..da je 2004 doveo mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore do finala EP koje jesmo izgubili 2:1,ali uspjeh..takodje je on predvodio Zvezdu 1996 kad smo u kvalifikacijama za kup kupova izbacili Harts u tom dvomechu,da bi u prvom kolu tog tamicenja izbacili Kajzerslautern(prvi mec0:1,revans 4:0)..te godine Kajzer postao prvak Njemacke..u drugom kolu nam dolazi drim tim Barselona tamo izgubili 3:1,a na Marakani igrali 1:1,a unistili smo ih i sudija nam nije svirao vidne penale i kornere...znaci razbili smo ih,ali stvarno nismo imali srece a i tu je bio sudija koji se smjeskao kad je Barsa dala gol te godine Barsa osvaja to takmicenje.I na kraju,sa Zvezdom je 2010 umalo mogao da postane sampion,sa onakvom zvezdom ali tada Lukic nastupa...eto,ja malo tako o Pizonu
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Što se tiče pomaganja partizanu. Ima toga. pola lige je puštalo bodove, a protiv nas ginulo. Sudije da ne pričam. Ali.... Setimo se 5 bodova razlike za nas, i onda smešna smena Pižona. Setimo se vedeta Adžinih, Gume, Blažića.. Derbija bez šuta na go... poraza u Kuli, od javora na Marakani, gubitka bodova na sve strane... Imali smo mi naših šansi...Loša politika Lukića od dovodjenja igrača, trenera, prepucavanja sa komšijama, ratovanja sa Toletom, .... Po meni je najveći krivac Lukić. Nismo smeli da dopustimo da ne uzmemo titulu 5 godina. nije tu Tole kriv, već samo Lukić. Naravno da je Tole pomogao partizanu pa on je njihov, a i malo se omrstio i on od LŠ...Prodaje igrača, pa nema ništa kod Toleta besplatno...
Comment
-
Comment