Originally posted by salelesa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostDa je ovo pravna drzava kao sto nije, ispred Caira bi cekalo jedno 5-6 marica pa bi svi ucesnici "meca" zajedno sa clanovima uprava odvedeni tamo gde im je realno i mesto.
Constantine, paket ranzman velikih razmera, nema odbrane."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostŠto je Mitića rupe senkrup Kronose? Nismo mi septička jama,'"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
https://www.google.com/amp/s/www.tel...postujes-video
Svi smo mi braća!!!!!
Simo, Lalat, Miloje, ekipa...
Mafija-murija, država-hajdučija, kadija-sudija a MI smo REVOLUCIJA!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by Uroš View Posthttps://www.google.com/amp/s/www.tel...postujes-video
Svi smo mi braća!!!!!
Samo tu ima jedan mali problem, narod je shvatio da je sve ovo sarena laza, stadioni nikad prazniji, a bez publike nema ni fudbala.
Ja bi voleo da partizan ne izbori mesto u Evropi za narednu sezonu, malo verovatno, ali nadam se. U tom slucaju bi se ovaj koeficient od 6.375 i 6.000 koji su nasi klubovi ostvarili u poslednje 2 sezone (najvise zahvaljujuci zvezdi i partizanu) pretvorio u 2.500 sto je negde i realno. Prosle sezone su Lucani i vosa zajedno doneli 1.000 bod, a ove sezone su Radnicki i Spartak doneli po 2.500. Na duze staze ovo znaci da bi nasi timovi svoje kvlaifikacije za evropska takmicenja pocinjali u pred-kvalifikacijama, sa klubovima iz San Marina.
Komsije ce od narednog leta imati 2 tima u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Meni je krivo kad vidim koliko su oni ispred nas u fudbalu, na klupskom i reprezetativnom nivou. Trenutna slika ujedno pokazuje i koliko su za vreme SFRJ zapravo zvezda i partizan bili povlasceni.
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostVelika ppbeda, moglo je i ubedljivije ali zadovoljan sam, sudija trebao crveni da pokaze Urosevicu ali dobro .
Nema veze, bitno je da ti mrzis i lazes pa nek ide zivot.
PS Constantine, ako mislis da komentar ne treba da bude ovde, molim te preseli ga u adekvatnu temu.Last edited by belgrade_owl; 26-04-19, 01:50.
Comment
-
Originally posted by Uroš View Posthttps://www.google.com/amp/s/www.tel...postujes-video
Svi smo mi braća!!!!!
Originally posted by belgrade_owl View PostJa sam cuo da je ulagao u neke rudnike. Nisu samo kladionice i kazino kocka, to je ustvari najpostenija kocka, mnogo gore stvari su berza ili biznis u koji se ne razume.
Originally posted by belgrade_owl View PostKakva crna revolucija Urose? Pa kad dodje neko treci na vlast Lalat i Miloje ce da pobegnu u Kinu a Simo ce da ljubi dupe nekom grobaru, a zvezdasi ce traziti Calciopoli u srpskom fudbalu. Onda ce ovi iz partizana da vas podsecaju sta ste vi radili za vreme Aleka, pa kad se ta vlast smeni ponovo ce Simo, Lalat i Miloje biti ekipa i ponvo ce se zvezda svetiti partizanu i tako u nedogled.
Samo tu ima jedan mali problem, narod je shvatio da je sve ovo sarena laza, stadioni nikad prazniji, a bez publike nema ni fudbala.
Ja bi voleo da partizan ne izbori mesto u Evropi za narednu sezonu, malo verovatno, ali nadam se. U tom slucaju bi se ovaj koeficient od 6.375 i 6.000 koji su nasi klubovi ostvarili u poslednje 2 sezone (najvise zahvaljujuci zvezdi i partizanu) pretvorio u 2.500 sto je negde i realno. Prosle sezone su Lucani i vosa zajedno doneli 1.000 bod, a ove sezone su Radnicki i Spartak doneli po 2.500. Na duze staze ovo znaci da bi nasi timovi svoje kvlaifikacije za evropska takmicenja pocinjali u pred-kvalifikacijama, sa klubovima iz San Marina.
Komsije ce od narednog leta imati 2 tima u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Meni je krivo kad vidim koliko su oni ispred nas u fudbalu, na klupskom i reprezetativnom nivou. Trenutna slika ujedno pokazuje i koliko su za vreme SFRJ zapravo zvezda i partizan bili povlasceni.
E sad zamisli sta bi bilo kad bi ti poznavao pravila fbdalske igre koja su veoma prosta. Vec nekoliko godina je na snazi pravilo po kojem se ne pokazuje crveni karton igracu koji je skrivio penal (pa makar bio i poslednji igrac odbrane) ukoliko prekrsaj nije previse grub.
Nema veze, bitno je da ti mrzis i lazes pa nek ide zivot.
PS Constantine, ako mislis da komentar ne treba da bude ovde, molim te preseli ga u adekvatnu temu.
Comment
-
Comment