Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tamonajugu View PostHahaha pa pitanje je da li cemo uopste da igramo kf za LE, a kamo li da dodjemo do 4.kola koje trenutno deluje kao pusti san..... Partizan je upropasten nacisto i nece sa oporaviti najmanje 3 sezone...
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostDa li ti stvarno verujes da su mecevi Radnickog regularni?
Comment
-
A čiji su to svi mečevi ove sezone regularni?
Seci mi glavu ako je svaki Juventusov, Bajernov, Barselonin i Realov regularan. I tamo se igra uveliko 3 za 3 Real deli sad bodove za sledeći sezonu da mu dužnici vrate, a Barselona ima standardno svoje ekipe.
Juventus, Bajern... itd.
Mančester Siti Man Utd - Utd na poluvremenu kad je video da Arsenal gubi spustio gard.
Comment
-
A Radnički da je neka pretnja realna Zvezdi ne bi ni bio drugi a pošto znamo da ljudi koji vode Radnički i u trenerskom i u upravljačkom smislu - da su veći zvezdaši nego Miloje i Terza, onda nema šta da diskutujemo.
Kokeza, Tončevi, Vučići sve je to pasionirano zvezdaški nastrojeno i sad treba da se pravimo ludi da Radnički kao može da ugrozi Zvezdu i da kao tu je došao pošteno nego ne sme da pobedi Zvezdu.
Kako su došli do drugog mesta isto tako ne mogu da ugroze Zvezdu. Sve je to uzročno posledično.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostA čiji su to svi mečevi ove sezone regularni?
Seci mi glavu ako je svaki Juventusov, Bajernov, Barselonin i Realov regularan. I tamo se igra uveliko 3 za 3 Real deli sad bodove za sledeći sezonu da mu dužnici vrate, a Barselona ima standardno svoje ekipe.
Juventus, Bajern... itd.
Mančester Siti Man Utd - Utd na poluvremenu kad je video da Arsenal gubi spustio gard.
I da United je namerno igubio od Sitija pa namerno igrao nereseno sa Celzijem da bi naredne sezone igrali LE umesto LS.
Comment
-
Ово нису избори само за Председника, за новe чланове Управног одбора и руководство, већ су ово избори за Црвену звезду. Желимо Звезди да вратимо стару славу и трофеје - кратко је поручио Ивица Тончев.
2012.
Nego skužili da je lakše da Koki bude u FSS, ovi dole po jugu, a Terza u Zvezdi. I to pričam kao zvezdaš jer me ne grize savest ni malo i da je sreće 10 titula da vežemo pa ne mora niko gledati.
Živeo sam za ove dane. Pa ne možete Džaju da hapsite da se izdrkavate sa Toletom bez posledica.Last edited by Cassius Clay; 30-04-19, 23:33.
Comment
-
Pa oduvek su se Partizan i Zvezda takmicili ko ce vise utakmica da dogovori tokom sezone jer se u sustini tako postaje sampion u Srbiji....to je ono sto donosi prevagu i obicno na namestanje vise kukaju oni koji te sezone nisu bili u mogucnosti da dogovore vise meceva od rivala....retko se desi da prvenstvo odluce regularni mecevi, izuzetno retko.... Zato smo tu gde jesmo jer tamo gde nema zdravog takmicarskog naboja nema ni dobrog fudbala.
Kad bi svi u Srbiji igrali fer, posteno samo za sebe i samo za svoj klub garantujem vam da bi za najvise 10 sezona imali tim koji moze opusteno da igra nokaut fazu LS makar se taj tim zvao i Cukaricki ili Mladost.....Last edited by tamonajugu; 30-04-19, 23:40.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostОво нису избори само за Председника, за новe чланове Управног одбора и руководство, већ су ово избори за Црвену звезду. Желимо Звезди да вратимо стару славу и трофеје - кратко је поручио Ивица Тончев.
2012.
Nego skužili da je lakše da Koki bude u FSS, ovi dole po jugu, a Terza u Zvezdi. I to pričam kao zvezdaš jer me ne grize savest ni malo i da je sreće 10 titula da vežemo pa ne mora niko gledati.
Živeo sam za ove dane. Pa ne možete Džaju da hapsite da se izdrkavate sa Toletom bez posledica.
Ja, i nije me sramota što ću reći, nisam likov'o pri hapšenju Džaje jer u istoriji bilo mnogo većih i krupnijih zverki od njega, pa nisu videli dana pritvora. Pogotovo nisu snimale kamere i pravile rijaliti od čitavog slučaja.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostAko si kriv za nešto, a ima posrednih dokaza, možeš biti Aleksandar Vučić moraš odgovarati pred "narodnim sudom".
Ja, i nije me sramota što ću reći, nisam likov'o pri hapšenju Džaje jer u istoriji bilo mnogo većih i krupnijih zverki od njega, pa nisu videli dana pritvora. Pogotovo nisu snimale kamere i pravile rijaliti od čitavog slučaja.
Comment
Comment