Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Za mene nema opravdanja ni za Čaušića, a ni za Simića....pa kao takve ih ne bih ništa izdvajao od Adžinja.

Kad smo ovima već oprostili, ne postoji nijedan razlog zašto ne bi i Adžiću.

Comment

• Linijske sudije unakaziše Čuku, a ni glavni sudija nije mnogo bolji.

Comment

• Pa i nema ali kao...Neka malo odstoji da ljudi zaborave, imamo mi igrača. I previše.

Comment

• Jbt da nigde nema da se igra uživo na meč u Nišu.

Comment

• Štela unapred organizovana. Ne znam šta su namestili ali kada sam video da Zvezda gubi od Čularičkog a Radnički pušta Psrtizana u kupu, tačno je to. Daju Partizanu šansu za trofej, a on ide na 4. mesto.

Naravno možda grešim ali ne znam... Koliko ide iz SL u LE? Jedan iz kupa i 2. i 3? Ako je tako ovo pije vodu, ako nije onda lupam.

Jer bi Partizan finalem kupa uzeo LE a Čuka kao 3. LE, Radnički zadovoljan drugim mestom, Zvezdi isti k.

Ovo deluje kao bajka ali s obzirom da su sve uprave jako bliske i znaju se dobro pogotovo kada je kombinatorika u pitanju, ne bi me čudilo.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
              Kakvo bratstvo Čuke Radničkog i Zvezde protiv malog Partizana. Gazi bacaj to na 4. mesto
              Zaboravio si Mladost... Ciljamo im 5-to mjesto. [emoji3][emoji16][emoji3]

Comment

• Mladost je nebitna. Mislim da je Partizan i pristao na ovo. Jer njima igra da se kolju sa Zvezdom u finalu kupa i probaju da izvuku sezonu kupom.

Dali su Čuki 3. mesto, Radnički njima finale, ne bi me čudilo da Koki to upravlja da on bira ko će igrati kvalifikacije za LE

Comment

• 1.65 bila kvota na x da me jbs ne znam sto i kome odgovara x..a cz je pala sa 1.90 na 1.45 smesno..izbacili su ih svi zivi...nece ni derbi biti live..ruglo liga jbga
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Mladost je nebitna. Mislim da je Partizan i pristao na ovo. Jer njima igra da se kolju sa Zvezdom u finalu kupa i probaju da izvuku sezonu kupom.

Dali su Čuki 3. mesto, Radnički njima finale, ne bi me čudilo da Koki to upravlja da on bira ko će igrati kvalifikacije za LE
                    Kako nebitna, pa Mladost će ih u direktnom obračunu ostaviti bez Evrope... [emoji3][emoji6]

Comment

• Nije smešno ovo je genijalno. Jer je u interesu srpskog fudbala. Imaš klanje u kupu za trofej derbi, imaš Čuku koja igra kvalifikacije za LE, uz Radnički i Partizan. Zvezda za LŠ.

Štelaju žreb u Lš pa nikom ništa.

Comment

• Sad gledam, na mladost kvota protiv vose 1.06...jedina tekme koja ce se igrati normlano je napredak proleter lol

Steluju zreb za LS
                        Last edited by LosmiSK; 25-04-19, 16:23.
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Mnogo su baljezgali, mnogo su se určili, mnogo su Terzu naljutili... sada će da ti smjesti na poziciju 5

Comment

• Treba trgovati. Ja bih im dao kup ali da debela magarčina u komisiji prizna Zvezdi titulu iz 1946. Mislim dao bih im krompirić, uzeo bih im ja sve, ali pošto je Vučić kukavica pa kao hajde privid trgovine.

Bože koliko mi je puno srce.

Setite se samo onog perioda sportal.rs i grobarsko-institucijskog podjebavanja.

Došla maca na vratanca. Ako ako.

forum1nick stara garda ovog foruma zvezdaška, onakav zvezdaš kakve najviše volim. Bez lažnog moralisanja, nego teraj to ako mogu 6. da budu neka budu. Šta me briga za Partizan.
                            Last edited by Cassius Clay; 25-04-19, 16:30.

Comment

• Ovakvim razmisljanjem nikada neces imati regularno i zdravo takmicenje. To ce ujedno znaciti i da ce takmicenje u evropskim kupovima za nase timove trajati do jula eventualno avgusta.

Dosli smo do toga da je uz Crnu Goru nasa liga naneregularnija u Evropi.

Comment

• Pu, pu, tutnuše i drugi gol. Haskić glavom.

Comment

Working...
                                X