Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ko ti je to rekao? Sova brate te tvoje romantične predstave o svetu i ružičasto gledanje moraš potkrepiti činjenicama.

Malo iskusniji kladioničari objasniće ti i Madjare i Turke pogotovo, Italija i Španija druge lige haos, prve lige isto se namešta jako.

Šta je to ovde nešto novo kao

2-1 za Radnički. Sad igrati na gol Čuke.

Comment

• Op, da l to tvoja teorija Ukice pada u vodu, da l je to predznak !?

Comment

• Pa izgleda. Ako Čuka ne izjednači jeo sam govna.

Comment

• Pusti pemsu od dr Božidara Zmaja - Vazelin, ništa gotivnije nisam čuo ima sedam godina.

Kajiša ih Niš sa četiri, dosta providno bi bilo ljubi te brat, baš onako seljači vašar.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
            Ko ti je to rekao? Sova brate te tvoje romantične predstave o svetu i ružičasto gledanje moraš potkrepiti činjenicama.

Malo iskusniji kladioničari objasniće ti i Madjare i Turke pogotovo, Italija i Španija druge lige haos, prve lige isto se namešta jako.

Šta je to ovde nešto novo kao

2-1 za Radnički. Sad igrati na gol Čuke.
            Kad bi samo znao

Ne tvrdim ja da se u drugim ligama ne namesta, samo se ovde namesta daleko vise nego u bilo kojoj ligi u Evropi, cak smo i zabare preslisali.

Comment

• Za malo Birmančević.

Kakav je Škabo ko sin Radovana Damjanovića fizička reinkarnacija Sv Save.

Haha.

Comment

• Opasan brat, Vazelin za mozak.

Vidim propuštaš derbi beogradskih blizanaca, šta će to biti !?

Comment

• Pokušavam, ali ne mogu da navijam za Čuku, to bre crno-belo! .. tako da _ miroljubivi x je ok ..

Comment

• Navijaj onda za Radnički oni su crveni sa sitnim primesama bele.

Comment

• Nema tu bas namestanje, posebno ne spanske, pa cak ni trece lige..Turci su isto povukli rucno zadnjih godina...sad Italijane ne znam..sa onim cuvenim od ranije 1.2 kvotom na x...ali generalno malo je namestanja danas u fudbalu kao pre...Sto se tice kosarke, samo igraci u slabim ligama se takmice kontra sebe, eventualno kao onaj litvanac sto je igrao minus na sebe itd...Ali cak i tu npr u ceskoj..da ne spominjem ime..likovi su prosle godine urnisali kladionice...itd..al sitno je to pa se gleda kroz prste..
                      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                      2× German League champion (2018, 2019)
                      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Čuj za Špance ovo....vidi se da nisi ispratio opstanak Kordobe prošle godine u Segundi. Cirkus Kolorado.

Gocić....op op.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                          Nema tu bas namestanje, posebno ne spanske, pa cak ni trece lige..Turci su isto povukli rucno zadnjih godina...sad Italijane ne znam..sa onim cuvenim od ranije 1.2 kvotom na x...ali generalno malo je namestanja danas u fudbalu kao pre...Sto se tice kosarke, samo igraci u slabim ligama se takmice kontra sebe, eventualno kao onaj litvanac sto je igrao minus na sebe itd...Ali cak i tu npr u ceskoj..da ne spominjem ime..likovi su prosle godine urnisali kladionice...itd..al sitno je to pa se gleda kroz prste..
                          ABA Liga, poeni igraca... namerno igraju svoj minus u nekim klubovima

Comment

• Ja propuštam derbi? Nisam u Belgradu. A i nemam živaca da idem ne ide mi se. Ako si mene pitao. Ja to malo emotivnije doživim.

Derbi mi je najgora utakmica postala, najviše očekujem a uvek se ispalim. Da znam da gubimo i da smo slabiji išao bih, ovako razloka izmedju očekivanja i rezultata bude velika pa 3 dana prizivam Lalata da dodje za trenera Zvezde dok se ne smirim.

Comment

• Imaćemo normalno takmičenje kad na čelu države budu pošteni i časni ljudi kao ja. Do tada imaćete ovakav cirkus.

Comment

• Nek je cirkus samo da mi budemo cigani u cirkusu a partizani mečke koje vodimo. Da smo mi glavni pa nek je najgore.

Comment

Working...
                                X