Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
    Nema tu pustanja zahvaljujuci ovom glupom sistemu, u plej ofu razlika izmedju Zvezde i Radnickog je cetri boda, izmedju Partizana 14 ili 13, a 7 kola sa najacim ekipama, teoretski sve tri ekipe imaju sanse jos uvek za titulu.
    Ahahahaaa...
    13 bodova se ne stiže ni u Premier ligi
    Originally posted by Uroš View Post
    Lalat bi se pre obesio na sred Trga nego da uzme Zvezdi titulu ispred nosa. Svako ko ga malo poznaje zna to.
    Jasno.
    Toga je svjestan i Tončev, pa ćemo vidjeti šta će se dalje dešavati.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Comment

• Ma šta može Tončev i on zna kuda plovi ovaj brod. Za razliku od Čovića i KK CZ na koju je bačena anatema, FK CZ je u jako dobrim odnosima i svi zdušno navijaju za nju.

Nismo mi grobari da se pravimo ludi, mi smo realni ljudi. I treba da je tako.

A Vučić pošto već buši KKCZ ne bi smeo sebi da dopusti taj luksuz da FK ne uzme titulu da mu u 18h ne bi došlo još 100.000 ljudi. Malo da priupitamo nešto.

Uzimamo titulu 3000000%
      Last edited by Cassius Clay; 05-04-19, 18:54.

Comment

• Spavanje na to uvo može Miloju i Terzu poprilično skupa da košta....
        sigpic https://www.facebook.com/nezvanicnoradnickinis/

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
          Ma šta može Tončev i on zna kuda plovi ovaj brod. Za razliku od Čovića i KK CZ na koju je bačena anatema, FK CZ je u jako dobrim odnosima i svi zdušno navijaju za nju.

Nismo mi grobari da se pravimo ludi, mi smo realni ljudi. I treba da je tako.

A Vučić pošto već buši KKCZ ne bi smeo sebi da dopusti taj luksuz da FK ne uzme titulu da mu u 18h ne bi došlo još 100.000 ljudi. Malo da priupitamo nešto.

Uzimamo titulu 3000000%
          Bas vidim samit kod 3.14ckoustog:

Last edited by kronostime; 06-04-19, 06:57.
          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
          Meša Selimović

Comment

• S obzirom na to koji klub je ispred a koji iza nas na tabeli i sta oni predstavljaju, kakvu ulogu imaju u srpskom fudbalu 70 godina, i koliko su ga upropastili, za mene je Radnicki vec sampion

Comment

• Originally posted by W.F.C. View Post
              S obzirom na to koji klub je ispred a koji iza nas na tabeli i sta oni predstavljaju, kakvu ulogu imaju u srpskom fudbalu 70 godina, i koliko su ga upropastili, za mene je Radnicki vec sampion
              I za mene.
              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
              Meša Selimović

Comment

• Eeeeee, ali nema vise suda udruzenog rada...
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Za mene je Zvezda pobednik LŠ.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Naciljao Partizan 4. mesto i ne odustaje od njega. Sramota. Nišlije se raspucale. Već je 3:0.

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Nikad jadniji Partizan,bar je jedno obecanje odrzao Vucic.

Comment

• Comment

• Bio prekid zbog pesme. Nastavila se sada utakmica.

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
                              Nikad jadniji Partizan,bar je jedno obecanje odrzao Vucic.

Odakle Partizanu Teleoptik? Na osnovu renomea i snage? Okle novci, a svetski šampion igra za 100 maraka.

Mi još 10 godina da otimamo pa da dodjemo na 0, srpska sramota Partizan bio izjednačen sa Zvezdom u fudbalu po broju titula. Blamčina veka.

Comment

• Tutnu Vojvodina i treći gol. Puče još jedna bruka Partizana.

Comment

Working...
                                X