Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by kronostime; 29-03-19, 15:21."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Партизан је, по свему судећи, отклонио све препреке за добијање лиценце неопходне за учешће у европским куповима
Највећи проблем, репрограм пореза, решен је захваљујући благонаклоности државе, као и много пута у прошлости са слухом за спорт.
У међувремену, Саша Илић и Бојан Остојић добили су сва заостала дуговања, плод награда заслужених „партиципацијом” у освајању трофеја.
Comment
-
Kao i onomad kad je premijer u ponoc isao da resava probleme, obezbedi reprogram druga, obezbedi da se ukljuci struja starijem blizancu sa Topcidera.Last edited by belgrade_owl; 29-03-19, 23:56.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostKao i onomad kad je premijer u ponoc isao da resava probleme, obezbedi reprogram druga, obezbedi da se ukljuci struja starijem blizancu sa Topcidera.
Da budem jasan, meni je drago što je država pomogla FKP da dobije licencu a i dalje žalim što to nije učinila generaciji FKCZv sa rokerom na klupi.
A ti i dalje maš transfer mržnje prema samo jednom blizancu, drugog i dalje ne pominješ. Ako, ako...zdravo je to.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Naravno da je uporedivo.
Partizan je sada dobio koju ratu unapred od generalnog sponzora, kao Zvezda nebrojano puta. Samo su te rate i ti sponzorski ugovori znatno manji od Zvezdinih.
A to izbacivanje Zvezde nije bilo zbog neuletanja države, već zbog podmetanja papira i reprograma sa pojedinim igračima koji nisu hteli da potpišu.
Raspitaj se bolje.
I pustite momka da navija za koga hoće.
Kao ofkovca sasvim je normalno da prezire bivšeg prvog operativca zbog svega šta je napravio od njihovog kluba.Last edited by Cooper; 30-03-19, 08:26.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostKao ofkovca sasvim je normalno da prezire bivšeg prvog operativca zbog svega šta je napravio od njihovog kluba.
Što se tiče podmetanja potpisa, ugovora i slično, nisam ništa čuo o tome, osim ono za Andiju Živković, možda zbog toga nismo dobili licencu.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNeuporedivo, uporedivo bi bilo sa licencom koju mi nismo dobili zbog dugova, pa je upravo FKP išao u kvalifikacije.
Da budem jasan, meni je drago što je država pomogla FKP da dobije licencu a i dalje žalim što to nije učinila generaciji FKCZv sa rokerom na klupi.
A ti i dalje maš transfer mržnje prema samo jednom blizancu, drugog i dalje ne pominješ. Ako, ako...zdravo je to.
I jednima i drugima zelim da sto pre odu u neku fudbalsku ABA ligu, mi cemo se lako snaci i bez njih.
Comment
-
I Kuper i navijac Ofk a sa dresom Partizana lupaju, Zvezda je izbacena zbog dugova, Partizan kad je dosao u tu situaciju uskocio Vucic i onda onaj cuveni govor Vucelica, Hvala Vucicu, ima sve na netu pa necemo valjda da zaboravimo sve sezone dominacije Toleta u fudbalu , Tadica i Dodika u kosarci .
Comment
-
SAOPŠTENJE - FK Partizan: U četvrtak plaćamo dug, hvala Vladi i Vučiću!
Fudbalski klub Partizan saopštio je da će u četvrtak isplatiti sva dugovanja poveriocima i zahvalio se Vladi Srbije i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.
UEFA je u sredu objavila da su crno-beli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.
- Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obaveštava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA - navodi se u saopštenju koje je objavljeno na sajtu kluba.
Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima su regulisane zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.
- Problemi u kojima se našao Partizan rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost.
Comment
Comment