Da se ne bavimo teorijama zavere(nika) reakcija je no comment .. pa ne brani on gol-aut!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by salelesa View PostDa se ne bavimo teorijama zavere(nika) reakcija je no comment .. pa ne brani on gol-aut!
...premotaj na 4:02
ili ovo na 3:35
Last edited by Constantin; 13-11-18, 16:43.
Comment
-
Originally posted by Constantin View Post1) Mnogo brzo i naprečac donosimo odluke. Nema razlog da pustaju Teleoptik, a možda je hteo loptu da pusti u gol-aut samo je imao lošu procenu gde je....
2) Ma neka se uvede VAR, ja u principu nisam protiv....smao nisam za to da ako imaš "ćelave gume" i neispšravne kočnice, kupuješ prvo presvlake za sedišta i ugrađuješ Hi-Fi u trulu Z101...
Ne znam....po meni je skroz naopak redosled ako je regularnost poslednja na listi prioriteta.Last edited by tamonajugu; 13-11-18, 17:10.
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostAko se regularnost ne podigne na podnosljiv nivo onda uzalud sve ostalo. Valjda osnova zdravog takmicenja treba da bude pre svega fer-plej, regularnost pa tek onda bolji tereni za nase fudbalske majstore i udobnije tribine za navijace. Koga briga da li stadion moze da podrzi instalaciju VAR tehnologije ako ionako niko ne planira VAR da ugradi ? VAR, odnosno teznja ka regularnosti mora da pokrene i poboljsanje infrastrukture, a ne obratno.
Ne znam....po meni je skroz naopak redosled ako je regularnost poslednja na listi prioriteta.
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostIzgleda da je UEFA inicijator ovog postupka. Ovo ce FSS sve lepo da zataska bas kao sto je i stotinu utakmica pre ove ali jednostavno ne moze da ignorise zahtev UEFA-e.
Comment
-
Nece od ovoga biti nista, kad nije bilo nista oko mnogo gorih stvari (i da, OFK - Crvena zvezda 2:6(2:0) je jedna od njih), nece biti nista ni od ove. Sto ne znaci da tu nesto puca od regularnosti.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostPa ako je tako.....nije da nemaju pravo....cisto sumnjam da bi i Radnicki sedeo skrstenih ruku da je obrnuta situacija
Comment
-
Evo na pomolu jos jedna bura u srpskom fudbalu, utakmica kupa Javor - Radnik skinuta u pojedinim kladionicam,a a kvota na goste pala sa 2.3 na 1.25.Last edited by Constantin; 14-11-18, 14:00.
Comment
-
Originally posted by Constantin View Post
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostMa ja bih vam dodao 10 bodova ali mislim da bi Toncev pre istupio iz lige nego da to prihvati
Comment
Comment