Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Odlozen mec Partizan Rad, valjda ce sad da se javi opet ovaj posteni Bonti, da kaze neku pametnu, elem prosle sezone, Trebalo je da Partizan i Napredak odigraju meč 6. kola Superlige u nedelju u Humskoj. Ali, neće. Bar ne u tom terminu.
Iz Partizana su mediji obavešteni o odlaganju. Ne i o razlogu odlaganja, već su upućeni na sajt Superlige. Nezvanično, Partizan je zamolio da igrači budu pošteđeni napora igranja utakmice u nedelju kako bi bili odmorniji za revanš meč protiv Videotona u Mađarskoj u koju odlaze autobusom.
Zajednica Superlige, ali i kruševački Napredak su odgovorili pozitivno na molbu.
Sjajno je gledati partizanovce sa stavom da se sve zaboravi i da nista ne pamtimo ali ok.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostFK Napredak pre skoro godinu dana:
FK Napredak danas:
Ahahahaha... zavijali kao sirene kada su im odložili utakmicu sa Partizanom, a kada im odlože utakmicu sa mezimčetom onda su pokazali "veoma visok stepen razumevanja i poštovanja opšteg interesa srpskog fudebala"
Od "treba li uoopšta navijati za naše predstavnike na međunarodnoj sceni" i "stavljanje pod znak pitanja smisao postojanja naše lige"... do "veoma visok stepen razumevanja i poštovanja opšteg interesa srpskog fudebala" stoji da bi svi trebali biti u službi 1 kluba i 1 vođe.
Genijalno što postoje pisani tragovi ovakvom beščašću.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostE, jbg, znao sam da ima caka negde i da nije istoOriginally posted by dekinjo View PostWolfe trebao si odmah ukapirati da kada kupuješ bodove i titule, a nećeš da priznaš onda si mali klub, dok kada to isto radiš, a priznaješ onda si veliki klub.
Prosto ko pasulj.Originally posted by Mr. Wolf View PostPa da, treba biti veliki u kradji, valjda zbog toga i to da je jedan mali, a drugi veliki klubSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View Post
Ahahahaha...
Genijalno što postoje pisani tragovi ovakvom beščašću.
E da, vaše krađe su iznad svega POŠTENE krađe jer su proistekle iz borbe sa vetrenjačama...jer sami protiv svih nije džabe proklamovano i mislite da ako napišete još 50 puta da će to postatii istina i nema veze šta je bilo, i nema veze što ste predesednike pola klubova super lige imali u svom upravnom odboru, jer to je tada bilo normalno i nema veze kada EPS bude vaš sponzor i nema veze što kradete jer jbg morate drugačije ne znate.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Današnji sportski žurnal.....
КОРНЕР - Вечита одлагања
21 август, 20181
Цена међутим, не мора увек да буде нарушавање регуларности такмичењa
Пише: Златибор Репић
Црвена звезда вечерас против Салцбурга игра утакмицу вредну пласмана у Лиги шампиона. Партизан у четвртак игра против Бешикташа у Хумској, а улог је пласман у Лигу Европе. Из тих разлога вечити су одложили утакмице петог кола минулог викенда. Тачније, учинио је то Владимир Булатовић, директор Супер лиге, после сагласности противника Напретка и Рада.
Свакако да нам је успех наших највећих клубова приоритет и да би сви, колико можемо, требало да им помогнемо да се поново нађу у сазвежђу најуспешнијих тимова Старог континента. Наш фудбал „живнуо” је прошле јесени кад су се вечити први пут заједно пласирали у групну фазу европског такмичења.
Цена међутим, не мора увек да буде нарушавање регуларности такмичења. Кад се утакмице одложе у петом колу за непознат термин онда је већ много тога поремећено и неће сви учесници елитног ранга бити у истом положају.
Од почетка Супер лиге прошло је тачно месец дана, десет дана раније стартовале су квалификације за Лигу шампиона и Лигу Европе. Нелогично је зато да се црвено и црно-бели већ жале на умор. Нису ли они уосталом, као и још неки клубови, били поборници ранијег почетка шампионата (у јулу уместо у августу) како би били што спремнији за европску сцену.
Спортски директор Напретка и даље је Бојан Филиповић, који је прошле године био изричит да се фудбал у Србији не игра само због Звезде и Партизана. Било је онда логично да се функционер Крушевљана и сад огласи, а не да његов клуб беспоговорно пристане на одлагање. Ни са Бањице се више не смеју чути слични гласови. Управо су остали клубови они који вечитима омогућавају моћ, чак и већу него што им припада.
Уместо да се са комбинованим саставима уиграју за европске испите српски гиганти одабрали су другачији пут. Њихове утакмице против Напретка и Рада вући ће се током целе јесени или ће мечеве купа, као лане, играти у репрезентативним терминима. Ако желимо да се угледамо на развијени свет морамо да узмемо у обзир да се тамо тако не ради, чак ни у Аустрији и Турској одакле долазе противници вечитих.
Comment
Comment