Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Može se reći. Vidi se po ulazu u grad a bogme i po gradu. Čak ima i kafić ovde. A dobro u većini gradova prevladavaju cigani, jedino ove komšije Požežani... Oni su većinom grobari, mada su ima i zvezdaša i to ludih.Last edited by Cassius Clay; 07-08-18, 18:11.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAko su oni drugi tim lige, gasi mesalicu i motaj kablove...Ne pratim fudbal toliko, ali ono kad se gleda peku oci...
Originally posted by Uroš View PostHahaha e to neće biti skoro. Mada kad Zvezda zaredja jedno 6-7 voleo bih da osvoje Radnički i Spartak po jednu, ili Čukarički, Zemun. Sve sa bratske klubove.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sto je Vojvodina ovoliko jadna? Da li je moguce da nikoga ne mogu da dobiju? Mladost Lucani prijatno iznenadjenje, jedna od tri neporazene ekipe, jos su samo jedan mec igrali kod kuce.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostFK Napredak pre skoro godinu dana:
FK Napredak danas:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostUpravo je ta odluka koju si postavio pravac kako se postupa, ne bahato već partnera zamoliš za ustupak, kada pristane onda upućuješ molbu odgovarajućem telu u FSS ili ligi i evo rešenja!!! A vi ste očito prošle godine bahato krenuli ne poštujući partnere misleći da je to vaše isključivo pravo...Treba ih tretirati kao ljude i kao partnere a ne kao raju...to vi Grobari očito još niste naučili.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by dekinjo View PostZašto si ovo rekao kao da je to normalno?
Pa kad opet dodje neka njihova vlast, neka se oni onda žale što Hajduk iz Kule i Smederevo izvode 5. tim protiv njih.
Ja nisam onaj tip da budem nivo iznad nekoga i da ako on nije uradio pravilno kao ja da ispadnem čovek pa da se izdignem i priznam i osudim, naprotiv, samo duplo.
Smejali su se, pevali Toletu.
Ma veruj mi jebe mi se sad, ja bih voleo da nam se svi sklanjaju a njih da lome po 90 min. I don't give a damn.
Comment
-
Meni su samo porasli u očima i hvala im i želim im uspešnu sezonu i 6 bodova protiv Partizana, a mi ćemo se otvoriti u skladu sa situacijom. Hvala i Voždovcu i Javoru na lepim željama i čestitkma Zvezdi.
Još Bačku da izbacimo iz lige i ko još saradjuje sa Partizanom, pa da osvajamo dok je Vučić na vlasti, a neće on nidje.
Gazi, gazi, gazi.
Comment
Comment