Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
-
Mare je valjda nas. To je bezobrazluk ako ne bi priznali takav gol Radnickom, ali ovde pricamo o tome da je lopta imala kontakt sa igracem odbrane.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJa ne znam za koga navijaju Ventspils i La Jugoslavia. Čak sam kontao da su ortaci, isti čovek, ili otelotvorenje Boga Janusa sa dva lica, gde je jedno Ventspils drugo La Jugoslavia. Nikli su ovde ni od kuda i pišu i na FKP i na FKCZ
Aha nisam znao izvinjavam se Ventspilsu.
Brate, pisem na kosarci evo ima godinu dana (ne bas, ali sad ce), komentarisem nase meceve u evroligi i ABA. Ne znam kakve veze imam sa tim drugim forumasem koji nije napisao nijedan post na kosarci.
Evo crvenog kartona za igraca Dinama, mogle bi vise sudije da olabave.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAko igrač Radničkog igra s namjerom penal je, ako je odbitak nije, ne mora imati loptu u posjedu. Pričao Beusan o ovome u studiju, mrzi me tražiti snimak."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNi ne čitam košarku izvini. Ne pratim košakraški klub od kako su braća Vučić protiv njega jer sam znao scenario unapred.
Crveni za Dinamo kakve veze ima. To nije zanimljivo ni portalima ni ovde za komentarisasnje. Sigurno je pravično dodeljen.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment