Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by Constantin View PostKad pokradu Radnički, prava je prilika za patkometriju između Grobara i Delija..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ma cini ti se: Spartak ne izvodi prvi tim protiv Zvezde zbog "mogucnosti da ih sudije ostete i ostanu bez igraca protiv Radnickog", a zatim se Radnickom sudi onakav penal i udaljuje par igraca pred poslednje kolo? Eh, Terza i Kokeza...."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostDete, `86 nisi bio ni u najdugorocnijim planovima roditeljima, a da nije Jutjuba - ne bi ni video Zvezdine najbolje trenutke. Zato, pusti starijima da pricaju i donesi pivo, ako te ko posalje.
Comment
-
Jadan Partizan eee. Meni nikoga nije žao nego Partizana. Pokrade ih moja Zvezda. U poslednjih 10 godina, uzela je Zvezda čitave 3 titule. A i mi mislili možemo na instituciju sa nameštanjem. Izbori se avangarda protiv svega.
Čak je i Sale Ilić doživeo ono što je 2000te kad je molio grobare(ili kako su se tad zvali) da ga ne gadjaju, da pobedjuje Zvezdu u kontinuitetu i uzima lako titule. Da mu je neko pričao ne bi verovao. Ipak je Partizan institucija. Zemunelo i Teleoptik. Pametno su uložili privatan novac verovatno. Ipak su bili najveće ime pa šta i da ih je vlast pogurala... a čekaj nisu? Bili su samo komšije svetskog šampiona? Pa i to je nešto budite srećni
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJadan Partizan eee. Meni nikoga nije žao nego Partizana. Pokrade ih moja Zvezda. U poslednjih 10 godina, uzela je Zvezda čitave 3 titule. A i mi mislili možemo na instituciju sa nameštanjem. Izbori se avangarda protiv svega.
Čak je i Sale Ilić doživeo ono što je 2000te kad je molio grobare(ili kako su se tad zvali) da ga ne gadjaju, da pobedjuje Zvezdu u kontinuitetu i uzima lako titule. Da mu je neko pričao ne bi verovao. Ipak je Partizan institucija. Zemunelo i Teleoptik. Pametno su uložili privatan novac verovatno. Ipak su bili najveće ime pa šta i da ih je vlast pogurala... a čekaj nisu? Bili su samo komšije svetskog šampiona? Pa i to je nešto budite srećni"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Spava li mirno Ivica Toncev !?!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostSpava li mirno Ivica Toncev !?!
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJel rekoh ja kakav će takming biti.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJel rekoh ja kakav će takming biti."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Cuj baksuzi, najbolje moguce resenje za Radnicki.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment