Vracaju se bodovi iz prosle sezone kada ste zajebali Lalata za PO
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by MareLFC View PostVracaju se bodovi iz prosle sezone kada ste zajebali Lalata za PO
Comment
-
Hajde ovde cu, cestitke Radnickom i Pavkovu, neverovatna sezona 19 golova a ima jos 12 meceva, Evropa se vraca u Nis i potpuno zasluzeno, sto rece jedan trener Radnicki je mozda po igri i drugi tim lige.. izjava Stolice sramotna, moze i ze druge klubove da prica kad dobiju nakon dva crvena ili nesto slicno.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostHajde ovde cu, cestitke Radnickom i Pavkovu, neverovatna sezona 19 golova a ima jos 12 meceva, Evropa se vraca u Nis i potpuno zasluzeno, sto rece jedan trener Radnicki je mozda po igri i drugi tim lige.. izjava Stolice sramotna, moze i ze druge klubove da prica kad dobiju nakon dva crvena ili nesto slicno.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostTo tek..ali mislim da se on nadao potpisu za Partizan, i da je i zbog toga malo nervozan
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostTo tek..ali mislim da se on nadao potpisu za Partizan, i da je i zbog toga malo nervozan
Oterali bi ovi Đuku i doveli njega, ali se zeznuo stručnjak.
Partizan bi mu bio treći klub u sezoni, tako da je bilo neizvodljivo.
Zato se sinoć posle utakmice i ponašao kao seka persa ali i kao navijač Partizana.
Gde je njemu krivo što nije odigrao nerešeno sa Zvezdom, a zabole ga za 104 godine Voše....
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostKome smeta jak Nis!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostMeni ne smeta, odlicno stanje na tabeli cak bi trebao Radnicki da bude i mesto vise"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostRadi se na tome
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostAko Partizan nastavi da ovako briljira, mi ih u derbiju odučimo i otmemo 3 boda, a Real s Nišavu nastavi sa ovakvim igrama eto razdvajanja blizanaca na tabeli"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment