To je kad se za vest koriste neprovereni viberi, tvitovi i slicno..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostOno buldozerce rasciscava mesto gde ce si turis doopence na hoklicu.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostTo je kad se za vest koriste neprovereni viberi, tvitovi i slicno..
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMa kakav Partizanov viber, nema to veze sa klubom. Evo upravo sada gledam, tu pise Pop radio voditelj, i neki nebitni likovi. Jedino koga treba pkriviti za ovo je neozbiljne domace medije, koji bi za lajk objavili sve.
Comment
-
Ja ti kazem, ako imas viber, udji i pogledaj public group FK Partizan, i videces da nisi u pravu. Kapiram ja da ne bi bilo prvi put, ali ne vidim na koji nacin to stavlja igrace Radnickog pod pritisak, teren ce biti u ocajnom stanju, to je cinjenica, i to jeste jedan od glavnih problema u nasem fudbalu, a sa ovim za svlacionice ne znam ni sta da kazem. To isto ne znam kakav pritisak moze da izvrsi na igrace, a kolliko ova vest ima veze sa klubom govori i to da su snimci od prosle godine ili kako vec. Novinari i twiter jedini krivci sto se uopste i prica o nekakvom "pritisku" na ovaj nacin.sloboda ili ništa
Comment
-
A šta znam odakle je poteklo....kad tako nešto izađe...meni prva asocijacija...Vučela.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...-a-tek/8hl3fll
...ali treba biti pošten i objaviti i ovo sa zvaničnog sajta FKP:
Last edited by Constantin; 02-03-18, 19:46.
Comment
-
Pa svakako da treba, ali nece to da privuce toliku paznju. Kazem ti da je sve za klik i lajk. Nemoj da mislis da ja sada branim Vucelu ili bilo koga iz uprave Partizana, nego jednostavno znam koliko je ta grupa na Viberu sprdnja i nebitna. Ali je jadno kada shvatis odakle sve kvazi novinari uzimaju informacije i prave jos goru atmosferu.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPa svakako da treba, ali nece to da privuce toliku paznju. Kazem ti da je sve za klik i lajk. Nemoj da mislis da ja sada branim Vucelu ili bilo koga iz uprave Partizana, nego jednostavno znam koliko je ta grupa na Viberu sprdnja i nebitna. Ali je jadno kada shvatis odakle sve kvazi novinari uzimaju informacije i prave jos goru atmosferu.
Comment
-
Vucelic je stari spin majstor, Partizanu treba pobeda pod hitno a Radnicki nije tim koji ce da se sklanja i onda idu malo pritisci sa strane. Ali koliko je ovo glup sistem, primera radi sad nesto gledam da recimo Nis pobedi Zvezda ode na plus 14, to je samo 7 bodova razlike sto je smesno, dve pobede se oduzimaju prakticno, stvarno se nadam da ce ovo ukidati sto pre.
Comment
-
Ovo je za tuzbu... (sa Constantinovog linka)
sp-siroki_620x0.jpg
Takođe, u Partizanu su nezadovoljni izborom sudije, pošto će pravdu u Nišu deliti Zoran Široki, koji se svojevremeno fotografisao u dresu Crvene zvezde.
Siroki je ovaj sto ga grli lik u dresu a ne lik koji nosi dres. Da je pametan tuzio bi ih za ovakvu bezobraznu laz. Sto je najsmesnije upuceni kazu da je Siroki grobar a to sto je dosao na EL ne dokazuje ama bas nista. Ima i snimak one ima1tim na Zvezdinoj EL utakmici pa sta...
Al ovako masno slagati da se sudija slikao u dresu Zvezde...
Comment
-
Sprda se Lalat.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Constantin View PostI Nišlije [emoji3]
Moram da napomenem samo, kada je Lalatovic uzeo Cuku bili su u zoni ispadanja, a sada su u zoni Evrope.Pametnom dosta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment