Mi smo seoska liga, tako da se kvalifikujemo u potpunosti za ovakve stvari. Zbog Partizana i samo Partizana, da budem do kraja jasan, ovo im je jedno peta, šesta ovakva utakmica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prošla sezona je sezona gde su pokazali licemernost par exellance.
Sve vreme su pevali pesmu kako Zvezda zatvara sve utakmice,
što su verovatno bili i u pravu, ali su preskočili da to isto rade i oni.
U istom tom prvenstvu.
Međutim, kada smo mi pukli na krovu od Voždovca, onda najednom postade
prvenstvo regularno, a oni najekstremniji među njima prkosno su se busali u grudi
kako eto pobediše i cigane i Vučića i kako eto pravda trijumfuje na kraju.
Pravda je jedino kada oni bivaju šampionima.
Jel'te.
Mogu da pomislim šta bi tek bilo da je u ovoj skraćenoj državi (SRJ, SCG, SRB) bila obrnuta situacija
i da je Zvezda bila toliko puta prva, što bi se na neki način i moglo očekivati
jer je i u SFRJ bila najdominantniji klub te države u jednom značajno konkurentnijem i boljem
takmičenju nego koje postoji u svim ex-YU državama nakon raspada SFRJ.
Gle čuda, taj period je nekako bio baš plodan za Partizan.
Nikad veće dominacije i više titula.
Previđa se mirkomarjanovićizam sredine devedesetih,
Tumbaković kao najuspešniji trener u istoriji Partizana ?!?!
U velikom broju superligaša čelni ljudi tih klubova su
bili ili članovi Uprave ili Skupštine FKP ili su bili poslovno povezani sa FKP.
Džomba, Rajo Božović, onaj iz Užica/Sevojna, Sartid ....
Zlobnici su u prethodnoj dekadi pominjali da FKP svaki šampionat počinje sa 21 bodova prednosti,
tj sigurnih 7 gostovanja....Last edited by Jaqen Hghar; 18-02-18, 16:19.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMi smo seoska liga, tako da se kvalifikujemo u potpunosti za ovakve stvari. Zbog Partizana i samo Partizana, da budem do kraja jasan, ovo im je jedno peta, šesta ovakva utakmica.
Comment
-
Ima li đe snimka za one koji nisu gledali vr' fudbal?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIma li đe snimka za one koji nisu gledali vr' fudbal?
https://www.youtube.com/watch?v=brmWQ-xP9bYLast edited by kattamaran; 18-02-18, 17:31.
Comment
-
Originally posted by Jadonja View PostVidis da pise recommended for you, a ne related video. Tako da si slagao i propala ti je fora, ali evo ja cu se tome nasmejati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
ZVEZDA SAGLASNA S VUČELIĆEM - U SRBIJI SE NAMEŠTA! Crveno-beli zagrmeli posle Partizanovog preokreta!
Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta!
Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo!
Zato pozivamo predsednika FSS, Slavišu Kokezu, da se oglasi, a ne da se krije iza svojih poslušnika. On kao najodgovorniji čovek srpskog fudbala mora da odreaguje na ono što Vučelić priča i radi i mora da reaguje posle meča u Lučanima!
Comment
-
Našao sam i snimak golova a i reakciju K CZv...
http://www.mozzartsport.com/fudbal/v...namesta/287412
"„Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi."
Mada nisam video zašto su dva igrača isključena.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post... što ne menja činjenicu da je ono u Lučanima bila pljačka veka, već peta, šesta ove sezone i uvek sa istim akterom. Samo što se pljaškaš veka ne vraća na mesto zločina nego uvek bira novu lokacijusloboda ili ništa
Comment
Comment