Ova liga je dno dna, ovo šta Kokeza sa Vučelićem radi je sramota, svaki meč isti scenario , mučenje i onda penal sa tribina već se čuje lopovi, lopovi ali obraz ne postoji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by kronostime View PostOvde se vise prati Partizan, nego sopstveni tim. Sta ti je ljubav.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOvde se vise prati Partizan, nego sopstveni tim. Sta ti je ljubav.
Računovodja iz Kalija i ekipa. E pa računovodjo, Kali će uvek biti u senci Eskobara, kao i armijski klub u senci svetskog prvaka i najvećeg brenda srpskog.Last edited by Cassius Clay; 05-11-17, 15:03.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDaj Kronose , smatram te ozbiljnim čovekom ovo šta se dešava na Partizanovim utakmicama je sprdanje sa zdravim razumom , ajde realno mislim isti bre scenario svaki put, revolita već ljude stvarno.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Postavite snimak tog događaja, ovako je mislim baš bez veze, naričete a dokaza nigde...kao što sam jednom forumašu crno belog navijačkog opredelenja replicirao proletos, tako ću i vas da zamolim da napravite kompilaciju pa u UEFA, da sjebemo mafiju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ljudi ali isti scenario svaki put ja imam bas dug staz u ovom sportu gledanja i slicno ovo je zaista nestvarno, kao što kolega rece 6 penala 5 utakmica uzastopnih i sve isto mucenje i onda 87 min penal, ako ne uspe slobodnjak u 96 nakon faula Tošića, ovo nema smisla, Zvezda protiv Zemuna izginu da uvali taj jedan gol i to se vidi razlika u pristupu i slicno.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPostavite snimak tog događaja, ovako je mislim baš bez veze, naričete a dokaza nigde...kao što sam jednom forumašu crno belog navijačkog opredelenja replicirao proletos, tako ću i vas da zamolim da napravite kompilaciju pa u UEFA, da sjebemo mafiju.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostOvom sudiji treba dati orden Mise Tumbasa. Cak ni Tumbas ne bi ovo odsudio.
Sprdati se na racun bolesnog coveka je stvaro dno"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment