Originally posted by Ricma
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
-
To im je jedini izlaz da se zadrze gde su bili, kada bi uspostavili ponovo sistem u omladinskoj skoli izbacivali po jednog igraca koji bas odskace u generaciji(moze i u dve) i 2-3 koji bi mogli da budu rotacioni igraci, to bi bio recept za povratak.Neka imaju i 2-3 za dve generacije, oni nakon 95 nisu imali nijednog igraca kojeg bi unapred prodali.Po kvalitetu talenata nakon 95 generacije, vidis koliko su tu utanjili.Ovi svi klinci su bili u omladinskoj skoli dok je Bata bio ziv, sta se u medjuvremeno desilo ne znam ali rezultati na tom polju su i vise nego ocajni.
Cuka iako zaostaje, zavrsice ispred njih zato sto su zdravija sredina, imaju boljeg trenera i tim im ima bolju perspektivu.
Comment
-
-
Originally posted by Valensija View PostNista novo, cuvena nadoknada vremena.
Nisam siguran, ali mislim da je Everton bio u debelom ofsajdu.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostDA..da..čist ofsajd.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Što se tiče crvenog kartona odlična odluka sudije. Što se tiče suđenja u globalu blagi užas. Nisam brojao ali mislim da je mogao da podeli barem još 8-9 žutih kartona igračima obe ekipe a tu bi bilo i crvenih verovatno. Povlačenje sa leđa za dres i ruku, startovi sa leđa na nogu igrača, startovi sa obe noge,...Ovaj gol iz ofsajda u 96. minutu je samo tačka na i.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by Knipex® View PostŠto se tiče crvenog kartona odlična odluka sudije. Što se tiče suđenja u globalu blagi užas. Nisam brojao ali mislim da je mogao da podeli barem još 8-9 žutih kartona igračima obe ekipe a tu bi bilo i crvenih verovatno. Povlačenje sa leđa za dres i ruku, startovi sa leđa na nogu igrača, startovi sa obe noge,...Ovaj gol iz ofsajda u 96. minutu je samo tačka na i.
Comment
Comment