Ma samo sam molimo boga da daju taj gol, sad za vikend pre 90-tog inače bi opet gledali 6 minuta nadoknade.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mark it zero View Post
Da, da...
Ona poznata tekma, prvo navijačima nisu dali da uđu (igrači i uprava nisu hteli da izađu a zatim ova oružana pljačka...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Koje pitanje?
Ako misliš na Stanojevićevo pitanje zašto nije urađeno po propisima, ja bih odgovorio pitanjem, zašto na KZŠ priča o nečem sasvim desetom, zašto nije pričao o sudijskom guranju, jbg igrali ste "evropu", ili LE ili LŠ i šta će vama guranje sudija i pomoć bratskih klubova? Bahatost? To je onaj koji je pevao u svlačionici ...kako beše? Jel "Kurva umire"? ili kada sudije u kupu ponište regularan gol Milijaša zbog "ofsajda".
Zašto su smanjili kaznu za "pola Mađar, pola ustaša"?
Koliko je grača Partizana dobilo žute kartone zbog grubih startova sa leđa protiv Napretka?Last edited by nebitan; 26-09-17, 15:05.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKoje pitanje?
Ako misliš na Stanojevićevo pitanje zašto nije urađeno po propisima, ja bih odgovorio pitanjem, zašto na KZŠ priča o nečem sasvim desetom, zašto nije pričao o sudijskom guranju, jbg igrali ste "evropu", ili LE ili LŠ i šta će vama guranje sudija i pomoć bratskih klubova? Bahatost? To je onaj koji je pevao u svlačionici ...kako beše? Jel "Kurva umire"? ili kada sudije u kupu ponište regularan gol Milijaša zbog "ofsajda".
Zašto su smanjili kaznu za "pola Mađar, pola ustaša"?
Koliko je grača Partizana dobilo žute kartone zbog grubih startova sa leđa protiv Napretka?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKad je zadnji put sviran penal za Partizan na derbiju?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKad je zadnji put sviran penal za Partizan na derbiju?
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostNemoj brate Kronose i ti, aman.... Ti si bar uvek bio objektivan..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Posebnu paznju treba obratiti na Ivanovica iz Spartaka. Videlo se i pre dve, tri sezone da ima stofa, ali ove sezone bas bas dobro igra. Da je Terzic umesto kombinacije Milosevic-Ilic iz Spartaka doveo njega, mozda cak ne bi bilo baceno 350k evra.
Comment
-
Originally posted by Uroš View Post
Činjenica je samo da je Partizan zatvorio mnogo više utakmica poslednjih 25 god nego Zvezda i da je to sramota za državu Srbiju, jedna od većih.
Pre bi sramota bila sto se cela zemlja gasi, a u svim vaznijim sportovima formalno se takmici 8,10, 12 ili 16 klubova, a fakticki samo 2.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Mudrinski 6 do 8 meseci van terena.
Lalatovic je uspeo za sada da zadrzi tim u POu bez kicme tima od prosle sezone (Radonjic, Stojkovic, Ozegovic).Mudrinski mu je bio jedini spic na raspolaganju.Bas me sada zanima forma Cukarickog do zimskog prelaznog roka, veliki izazov za Lalata.
Kao sto rekoh pre pocetka sezone, ocekujem ih na cetvrtoj poziciji i u evropi na kraju sezone.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment