Posto inace tu agendu koju u kolaboraciji sa nekoliko saboraca (najpre moderatorima) toliko dobro cuvamo i branimo nas 15ak, kako veli kolega taliesin prethodne dve godine, rado ostavljam i raskrinkavam na trenutno najcitanijoj temi na forumu, mrtav ozbiljan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Posto inace tu agendu koju u kolaboraciji sa nekoliko saboraca (najpre moderatorima) toliko dobro cuvamo i branimo nas 15ak, kako veli kolega taliesin prethodne dve godine, rado ostavljam i raskrinkavam na trenutno najcitanijoj temi na forumu, mrtav ozbiljan.
-
Originally posted by kendrik View PostRadonjic udara Bogosavca laktom u glavu (u zaru borbe; faul u napadu), ovaj pada i pravi kolut gde ledjima kaci Radonjica po nozi koji instant pada - cist penal?
k
Comment
-
A i ti, Abrahame, u tim godinama, sa toliko diskusionog iskustva na komunama ovakvog tipa spadas na upozoravanje starosedeoca na Kendrika i kao prvi uput prilazes post abizolirnog koji nije skapirao ni neke mnogo krace upise, koje nisu odisale ongoing posalicama, sa dve, tri prosto-prosirene recenice.
Na drugu loptu, ne znam zasto se iznenadjujem, umeo si i valtera (laznog) da bekujes u jednom od boljih pokusaja raskrinkavanja zlih grobara.
Samo, sta li bi taj isti valter (lazni) rekao kada bi znao ko je jedan od su-osnivaca omrazene avangarde? ;)
Comment
-
Originally posted by Decak iz vode View PostDa li je realno da postoje ovakvi ljudi? Kakav sljam ne mogu da verujem.
Comment
-
Kakva su ono sranja na zvezdinoj temi
Bili novi ili stari clanovi, onakvim proseravanjima nije mesto ovde, nek se sere u Banovicima.
EDIT: to jest, ne treba Banovici odmah, opomena bar neka i brisanje.Last edited by Mr. Wolf; 06-08-17, 23:59.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostA i ti, Abrahame, u tim godinama, sa toliko diskusionog iskustva na komunama ovakvog tipa spadas na upozoravanje starosedeoca na Kendrika i kao prvi uput prilazes post abizolirnog koji nije skapirao ni neke mnogo krace upise, koje nisu odisale ongoing posalicama, sa dve, tri prosto-prosirene recenice.
Na drugu loptu, ne znam zasto se iznenadjujem, umeo si i valtera (laznog) da bekujes u jednom od boljih pokusaja raskrinkavanja zlih grobara.
Samo, sta li bi taj isti valter (lazni) rekao kada bi znao ko je jedan od su-osnivaca omrazene avangarde? ;)
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostJa sam preskocio komentarisanje (ionako sam uhvatio samo par postova) jer je vec krenulo upoznavanje starosedeoca sa mojim tendencijama.
Savet za moderaciju, najdobronamerniji (including Bogi), nemojte da dozvolite rsb vol. 2You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment