Nasa liga je skoro kao njihova Liga 1
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam zašto ste toliko skeptici prema našoj ligi.
Ne mora biti samo zbog kladionica.
Može to biti i više i iz edukativnih razloga:
- vidiš, ovako ne treba da igrate
Motivacionih razloga:
- vidiš, tamo ćete da završite ako tako nastavite
Zabavnog karaktera:
- odavno su završili sa Mućkama, a sada im ukinuli i Top Gear
Comment
-
U krupnom planu prikazuju momke 94 godiste koji su isli samnom u ekonomsku jbg ovako nesto ne treba da se ponovi,momci igraju najblje sto mogu iako su vec 4 meseca bez plate,treba im dati podrsku.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma daj bre ljudi jeste vi krsteni,gadjate policiju stolicama unistavate stadion,sve ce to Zvezda da plati,svom klubu pravite jos vecu stetu stvarno ne mogu da verujem.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Meni nisu jasni ovi navijaci partizana koji su stali odmah pored severne tribine pa normalno da ce ih napasti kad su i jedni i drugi debili.Dreams are coming true.
Comment
Comment