Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemamo mi emancipaciju da bi se takmičili u Superligi Da ti je samo jednom da gledaš utakmicu, tj. da čuješ ti tu publiku mislim da bi trenutno zaboravio sve brige u životu i skapirao koliko je život lep
    Originally posted by Brajkula
    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Raspored za sledeću sezonu

http://www.butasport.rs/2014/06/jsl-...ca-201415.html

CZV dve domaćin na startu, PFK dve gost, treće kolo prvi derbi - Vojvodina i Zvezda

Comment

• http://www.zurnal.rs/2014/06/20/sasa...aca/index.html

Najveci gospodin u istoriji ove bedne lige.

Comment

• Pozdrav,
          Interesuje me imali ovde neki navijac Jagodine ili barem neko ko je prati da mi kaze nesto vise o igracu Miroljubu Kosticu koji je iz Jagodine otisao u Olimpiju a iz Olimpije u FK Sarajevo ?
          Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987

Comment

• Takve tesko da ces naci u celoj Srbiji, naravno da ta Palmina vestacka tvorevina nece da ima puno pristalica.Zna se kada su oni osnovani, ali se i zna ko ih je najvise pogurao da tu dodju gde su sada.

Nemam blage gde bi mogao da ih nadjes.Probaj na avangardi, b92 ili gde vec da im nadjes temu koja je barem malo aktivna pa tamo pitaj ako te ne mrzi.
            Last edited by Ricma; 20-06-14, 15:12.

Comment

• Kao i sve u našoj zemlji, gde ima političara tu ima i para... Kao što posle Dinkića kragujevački klubovi ne mogu da istraju tako će i posle Palminog odlaska u političku istoriju Jagodina na čelu sa velikim Toletovim prijateljem Milanovićem teško izdržati.

Ali oni su za razliku od Radničkog 1923 bolje iskoristili državne pare. Stadion je u pristojnom stanju, više pažnje posvećuje mladjim kategorijama a ujedno su i bolje rezultate ostvarili.

Naravno Jagodina je imala i više para od Radničkog. Ovamo su doduše odlazile dobre pare u košarku i vaterpolu...
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Aleksandar Lazevski nesto vise o ovome igracu ?? Hvala
                Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987

Comment

• Originally posted by _cortex_ View Post
                  Aleksandar Lazevski nesto vise o ovome igracu ?? Hvala
                  Ocajan igrac.

Comment

• To ovaj bek što je bio kod Grobara. Dve leve noge, on i Miljković nije se znalo koji više ne zna da trči

Comment

• Kako god. I jedan i drugi su bili dovoljni za vaše leve bekove
                      Originally posted by Brajkula
                      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• http://mondo.rs/a704315/Sport/Fudbal...Superliga.html

Comment

• Sa PO treba da smanje broj klubova na 14 ili 12 a ne ovako...
                          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Veliki Stepi je novi trener Radnickog iz Nisa, svaka mu cast-u tim godinama ima motiv da radi i to za sitnu lovu. Harizmatican je-setimo za kako je vodio Cukaricki. Veliko osvezenje za nasu ligu!
                            Milan Milanovic novi trener Rada! Odlican posao ljudi iz kluba. Dobar trener(za nase prilike) i jos bolji covek! i voli klub u kome ce raditi-sto je takodje retka pojava u JSL

Comment

• Freddy Adu stigao u Jagodinu

Comment

• Zanimljiv tekst
                                http://www.zurnal.rs/fudbal/srpski-k...no-nam-se-pise
                                Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                                Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

Working...
                                X