Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A u slučaju da posle 90 minuta ne bude pobednika odmah će se izvoditi jedanaesterci.

Veoma zanimljivi parovi,jedino ce Jagodina rutinski proci u polufinale.
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Eto još jedne prilike da Nikolić poništi i Seja i ceo vezni red Zvezde i da dokaže da Vojvodina igra fudbal kao Borusija Dortmund i da je Poletanović u stvari tu Gindogan i tako to na tu temu

Comment

• Kod Zvezde zna se da ce igrati na posed ko Barsa, dodavanje lopte njihovih stopera do besvesti dok se Ninkovic ili baba Milijas ne otvori ili dok ne posalju dugu loptu ka Milunovicu.A ne stani, on greje klupu.

Comment

• Jel moguce da je djuric rekao da je odluka o suspenziji njihovog stadiona na 2 meca,nekorektna i jos nesto...kukuu!Rijetko tako ljigav covjek.
          Last edited by Duka; 15-11-13, 09:00.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• A šta je trebao da kaže ? Super odluka, poštena, odluka ? Nemoj da pomisliš da ga branim, al sigurno neće reći, "e ako nam je, bravo za zajednicu superligaša". Ne može on da bude baš tolika ljiga kao što bi vi hteli.
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ne Ne...Ne mora on da 'slavi' odluku,ali sraman je komentar..Treba da cuti i da ide dalje.Sve ostalo je sramno i drsko!........Sta je moja Zvezda kriva sto su indijanci 'prizivali Bogove' na jugu ? Dovoljan je upaljac ili jedan nozic i ona drska od zastavice,pomocu koga se moze napraviti logorska vatra!I mi smo kaznjeni sa jednim mecom,e mi treba da se zalimo,ne znam jesi li me razumio;)

sigpic

Comment

• Ma razumem te ja u potpunosti, ali ti moraš prvo da shvatiš situaciju ove zemlje, i da je sve otišlo u tri lepe... Ne možeš ti da selektiraš ko će ući na tribinu a ko ne, niti da pre utakmice svakom od njih uradiš psiho test pa da vidiš da li je neko sposoban da uradi ono što su ovi indijanci uradili. Čak vredjamo i Indijance ni krive ni dužne. Sećaš se da je toga bilo i na Partizanovom stadionu. Treba da ispaštaju i jedni i drugi, budimo realni. Zvezda kao organizator. Doduše ne znam da li je dozvoljeno unošenje šibica, pošto sam siguran da se upaljači ne mogu unositi (bar je tako na košarkaškim utakmicama), a kamoli nožić kako si ti rekao. A što se tiče ovih izjava i saopštenja, seti se samo Lukićevih. Gledaj samo šta će biti na sledećem derbiju, a biće nečeg sigurno, neka osveta. Srbi smo, to nam je u krvi.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Ok ok..pustimo sledeci derbi,uostalom,nece biti nista sa nase strane,evo vidjeces,pazi!Ali vezano za ovo,mi smo organizovali utakmicu kao i sve prethodne,tako da...

sigpic

Comment

• Ono sto ide na zivce je bolesna potreba za reciprocitetom, da se slucajno jedna od dve grupe ne uvredi. Kako da mi sad kaznimo Partizan a Zvezdu ne. Direktor stadiona trazio da se utakmica odlozi za nedelju zbog organizacije, FSS to ne dozvoli, i onda kazni klub zato sto se desilo ono na sta je upozorovao, pritom ne krivicom njegovih navijaca. Jebem te Srbijo.
                    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Zar misliš da bi se nešto promenilo čak i da je utakmica pomerena za nedelju ?

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• On je to rekao cisto da bi nesto rekao
                        Nama odgovara da igramo bez publike jer smo tada nepobedivi. Nema sanse da bi preokrenuli poritv Donjeg Srema da su tu bili navijaci...

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
                          Ma razumem te ja u potpunosti, ali ti moraš prvo da shvatiš situaciju ove zemlje, i da je sve otišlo u tri lepe... Ne možeš ti da selektiraš ko će ući na tribinu a ko ne, niti da pre utakmice svakom od njih uradiš psiho test pa da vidiš da li je neko sposoban da uradi ono što su ovi indijanci uradili. Čak vredjamo i Indijance ni krive ni dužne. Sećaš se da je toga bilo i na Partizanovom stadionu. Treba da ispaštaju i jedni i drugi, budimo realni. Zvezda kao organizator. Doduše ne znam da li je dozvoljeno unošenje šibica, pošto sam siguran da se upaljači ne mogu unositi (bar je tako na košarkaškim utakmicama), a kamoli nožić kako si ti rekao. A što se tiče ovih izjava i saopštenja, seti se samo Lukićevih. Gledaj samo šta će biti na sledećem derbiju, a biće nečeg sigurno, neka osveta. Srbi smo, to nam je u krvi.
                          Ovo su probali u Italiji sa onim navijačkim karticama i grdno su se sjebali, prepolovili gledanost na pola, mada ima dosta toga i sa padom kvaliteta fudbala, ali tifozi u dobroj meri ne dolaze više na tribine.

Comment

• http://www.zurnal.rs/2013/11/23/trag...kog/index.html

Kad Pesic pogadja, Curani kidaju

Comment

• Ima ovo i kod nas u ligi, nije da je sirotinja.

Comment

• Najbolji strelac Jelen Super Lige sa pola gasa

Comment

Working...
                                X