Ljudi su zapalili svoju koreografiju, to moze da se uradi i sa sibicama. Ne moze obezbedjenje to da im uzme. Isto tako, ne mogu da im uzmu koreografiju, zastavice su u pitanju. Sta je Zvezda trebala da uradi povodom idiota koji pale obelezja svog kluba? Samo da mi to neko objasni. Pa zar sada redari trebaju da razmisljau o tome da li ce neka budala da zapali svoju koreografiju? Sta je on, redar ili psiholog? Za baklje se nikada nije zatvarao stadion i ne moze se nikako u isti kos staviti paljenje baklje i paljenje tribine. Ako se na osnovu baklji moze zatvoriti stadion, onda ni jedan jedini stadion u Srbiji ne bi mogao da ima prisustvo publike, jer su na svim stadionima baklje prisutne.
I po tvom tumacenju situacije, trebali su i Zabari biti kaznjeni kada je bila tekma sa Srbijom, a ja se nesto ne secam da im je osim novcane kazne doslo jos nesto, vec smo sankcije samo mi snosili.
I po tvom tumacenju situacije, trebali su i Zabari biti kaznjeni kada je bila tekma sa Srbijom, a ja se nesto ne secam da im je osim novcane kazne doslo jos nesto, vec smo sankcije samo mi snosili.
Comment