Originally posted by Layzick
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uros94 View PostКао што је Земун у сезони 2007/08 играо финале купа против Партизана (победио Партизан 3:0) и требали да играју квалификације али због лоших финансија није им дала УЕФА. А те године су, ценим, играли у трећој лиги.
Comment
-
Лајковао сам ти пост па сам онда укапирао да не разумем шта си хтео да кажеш.
Какве везе има све то са тим да ли ће Борац ићи у квалификације? Мислим финалиста ваљда иде у квалификације, без обзира на којој је позицији. Не разумем шта си хтео да кажеш, због чега неће ићи.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Ne ide finalista u LE, to ti je od pre tri godine jedno od novijih pravila i Platini pridaje malo veci znacaj osvajacima Kupovima nego drugoplasiranim ekipama na tabeli(ili ekipama koje zauzimaju mesto koje ih vodi u LE).
Da je Zvezda sada prva, onda bi ekipa Borca mogla ponovo da igra Evropu, ali posto nije i Partizan zauzima to mesto, pobednik Kupa(a to ce biti najverovatnije biti Zvezda) ce na taj nacin izboriti LE, a ne tako sto ce zavrsiti druga na tabeli i time se otvara cetvrtoplasiranoj ekipi da izbori plasman.Mi spadamo u grupu zemalja gde sampion ide u LS, a pobednik Kupa, drugoplasirana i treceplasirana ekipa iduu LE.Ako jedna od te dve ekipe osvoji Kup, otvara se mesto za cetvrtoplasiranu.
Jel sad jasno?
Comment
-
Jel možemo ovdje riječ dvije i o 2. ligi. Vidim da Napredak i Radnički Niš krupnim koracima gaze ka JSL i radujem se tome kao vjerovatno i svaki ljubitelj JSL. E sad ako bi oni ušli i ispali BSK i Metalac bila bi odlična stvar za ligu. Onda bi liga dobila stvarno najjaču moguću postavu i jednostavno kvalitet bi morao da ide na bolje. Ne znam kako vam se čine najave iz KG da spremaju šampionsku ekipu za sl. sezonu ili je samo predizborni trikРК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RS View PostJel možemo ovdje riječ dvije i o 2. ligi. Vidim da Napredak i Radnički Niš krupnim koracima gaze ka JSL i radujem se tome kao vjerovatno i svaki ljubitelj JSL. E sad ako bi oni ušli i ispali BSK i Metalac bila bi odlična stvar za ligu. Onda bi liga dobila stvarno najjaču moguću postavu i jednostavno kvalitet bi morao da ide na bolje. Ne znam kako vam se čine najave iz KG da spremaju šampionsku ekipu za sl. sezonu ili je samo predizborni trik
Comment
-
Zato Napredak kupuje sve i svasta na menadzeru
Realno,voleo bih da se vrate,uvek je lepa atmosfera u KS,pogotovo kad se igralo pod reflektorima sa Zvezdom,pravi spektakl
Comment
-
-
Aha znam to ali ja sam odavno zagovornik priče da se milom ili silom Radnički Niš, Kragujevac, Napredak moraju vratiti u JSL. Pa šta god da smisle ali moraju zarad napretka fudbala jer Zvezda, Partizan i Vojvodina nemaju ništa od toga što igraju sa BSK, Čukaričkim, Banatom, Sremom i sl. Dobiće liga fine stadione, mnogo gledalaca... što se i pokazuje kao tačno.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RS View PostAha znam to ali ja sam odavno zagovornik priče da se milom ili silom Radnički Niš, Kragujevac, Napredak moraju vratiti u JSL. Pa šta god da smisle ali moraju zarad napretka fudbala jer Zvezda, Partizan i Vojvodina nemaju ništa od toga što igraju sa BSK, Čukaričkim, Banatom, Sremom i sl. Dobiće liga fine stadione, mnogo gledalaca... što se i pokazuje kao tačno.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBrate imaju stone lampe na stadionu.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Ne znam samo cemu insistiranje na tkz. "velikim centrima" .
U ligu treba da udje ona ekipa koja je najbolja,pa makar bila i iz Doneg Srema, Petrovca, Trsetenika,itd... A ne da kvota na Napredak bude 1.3 protiv ekipe koja je druga na tabeli. Sta se time dobija ? Publika. A sta publika ima da vidi od fudbala. Ima da vidi kao juce u NP, fudbal buducnosti.
Comment
Comment