Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma šta može Tončev i on zna kuda plovi ovaj brod. Za razliku od Čovića i KK CZ na koju je bačena anatema, FK CZ je u jako dobrim odnosima i svi zdušno navijaju za nju.
Nismo mi grobari da se pravimo ludi, mi smo realni ljudi. I treba da je tako.
A Vučić pošto već buši KKCZ ne bi smeo sebi da dopusti taj luksuz da FK ne uzme titulu da mu u 18h ne bi došlo još 100.000 ljudi. Malo da priupitamo nešto.
Uzimamo titulu 3000000%Last edited by Cassius Clay; 05-04-19, 18:54.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMa šta može Tončev i on zna kuda plovi ovaj brod. Za razliku od Čovića i KK CZ na koju je bačena anatema, FK CZ je u jako dobrim odnosima i svi zdušno navijaju za nju.
Nismo mi grobari da se pravimo ludi, mi smo realni ljudi. I treba da je tako.
A Vučić pošto već buši KKCZ ne bi smeo sebi da dopusti taj luksuz da FK ne uzme titulu da mu u 18h ne bi došlo još 100.000 ljudi. Malo da priupitamo nešto.
Uzimamo titulu 3000000%
Last edited by kronostime; 06-04-19, 06:57."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by W.F.C. View PostS obzirom na to koji klub je ispred a koji iza nas na tabeli i sta oni predstavljaju, kakvu ulogu imaju u srpskom fudbalu 70 godina, i koliko su ga upropastili, za mene je Radnicki vec sampion"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Eeeeee, ali nema vise suda udruzenog rada...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostNikad jadniji Partizan,bar je jedno obecanje odrzao Vucic.
Odakle Partizanu Teleoptik? Na osnovu renomea i snage? Okle novci, a svetski šampion igra za 100 maraka.
Mi još 10 godina da otimamo pa da dodjemo na 0, srpska sramota Partizan bio izjednačen sa Zvezdom u fudbalu po broju titula. Blamčina veka.
Comment
Comment