Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostResava vas Bata rutinski u derbiju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostEvo ga Partizan sa svojom Mačvom igra iz 1 u 2
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostOtkud sam znao šta ste dogovorili. Čim su dali penal rekao sam, jasno kao dan. Partizanski nema šta.
PS Ne navijam za partizan
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostEvo ga Partizan sa svojom Mačvom igra iz 1 u 2Originally posted by kronostime View PostMislis - zvezdaski, posle onog "cuvenog preokreta" protiv OFK Beograda iz 2:0 u 4:2 na Arkanovom bunjistu.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostJa sada treba da se spustim na tvoj nivo u (bednom)pokusaju duhovitosti i napisem nesto tipa: "tudjmanovom bunjistu" ili npr kristijanovo bunjiste i slicne gluposti. Ali ja ipak drzim kakav takav nivo u komunikaciji"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJa to bunjiste znam mnogo pre nego sto ga je Arkan uzeo i sredio, a udovica nasledila. Zato, ne lupetaj bez potrebe - ja tebi ne pricam o vrzinama po Zupi i Rasini, nemoj ni ti meni o stadionima u Beogradu i okolini.
Ja te 'stadione' u Bgd-u i sire 'znam' bolje od tebe, ako vec hoces da merimo Doduse sa izvesnom vremenskom distancom 10+ godLast edited by Ja Civi; 26-08-18, 22:20.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View Post
Ja te 'stadione' u Bgd-u i sire 'znam' bolje od tebe, ako vec hoces da merimo Doduse sa izvesnom vremenskom distancom 10+ god
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Prosle godine FKP-Macva 6-1 ,7+
Macva -FKP 1-3 poluvreme 1-0 FKP bez suta na gol u prvom poluvremenu
Ova sezona
Macva-FKP 1-3 poluvreme 1-0.
Nastavice se
Dobro nece Ivica Kralj protiv svojih,srecom FKP sad nema u vlasnistvu 2/3 klubova kao nekad
Comment
Comment