Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Klaymen View PostUveren si da je prodao Miskovic mladji ?
Comment
-
Bez komentaraOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
^Ne razumem
FSS:
KOMISIJA za žalbe Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je juče kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi kao i predsednicima večitih rivala.
Disciplinci FSSsu ranije odlučili da oduzmu po dva boda beogradskim klubovima, a predsednicima crno-belih Miloradu Vučeliću i crveno - belih Svetozara Mijailoviću izrečena je zabrana obavljanja funkcija u fudbalu u dužini od tri meseca, uslovno na godinu dana.
Dakle, samo su potvrđene ranije kazne, a najzanimljivije od svega je što na adresu Komisije za žalbe nije došla jedino žalba presednika Zvezde.Last edited by Ja Civi; 04-04-18, 11:01.
Comment
-
Stolica dao otkazOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kragujevačkom sudiji Nikoliću pre utakmice navodno je nuđen novac da „svira” za Vojvodinu i, zucka se, pismeno se izjasnio o tome.
Upad potpredsednika Radničkog Dejana Propadala u sudijsku svlačionicu na poluvremenu.....
link
Comment
-
Gubi Radnicki 3:1Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kada je dosao u klub, Cuka je bila treca od pozadi, a sada je treca od napred.
El Grande Lalat!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment