Kakav je to majstor, Hugo Vieira, igračište
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vojvodina Partizan evropski srpski derbi? Dva najveća srpska kluba i lopovska Zvezda? Gde su sad "prelaz" kritičari i ljudi koji su se iživljavali na imenu Crvene Zvezde? Jedva čekam da zgazimo Partizan opet, i Vojvodinu. Ubedljivo najbolju ekipu ima Zvezda, i najboljeg trenera. Uživajmo, zvezdaši.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostVojvodina Partizan evropski srpski derbi? Dva najveća srpska kluba i lopovska Zvezda? Gde su sad "prelaz" kritičari i ljudi koji su se iživljavali na imenu Crvene Zvezde? Jedva čekam da zgazimo Partizan opet, i Vojvodinu. Ubedljivo najbolju ekipu ima Zvezda, i najboljeg trenera. Uživajmo, zvezdaši.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Rastavac razvaljuje,samo jedan poraz ove sezoneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostRastavac razvaljuje,samo jedan poraz ove sezone
Comment
-
Nisu imali nista posebno,ali nije ni Partizan.Bas tvrda ekipa..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by BigFuckingGerman View PostAko moze neko da mi kaze kako je igrao Partizan, video sam da je bilo 1-1 i da smo imali 31 sut ka golu
Comment
-
Kakav 31sut, nije bilo 15suteva i 4-5 u okvir kad udje ilic i prikljuci se Babovicu i reprezentativcu Brasancu tek onda placem i gledam najgori fudbal na svijetu.
Subic solidno odradio najbolji im je bek, prodirao je ulazio u sredinu, trebaju ga forsirati.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment