Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav je to majstor, Hugo Vieira, igračište

Comment

• Jesmo i ovde namerno namestili poluvreme? Deri

Comment

• Dobra tekma cepaj zvezdo
        sigpic

Comment

• Vojvodina Partizan evropski srpski derbi? Dva najveća srpska kluba i lopovska Zvezda? Gde su sad "prelaz" kritičari i ljudi koji su se iživljavali na imenu Crvene Zvezde? Jedva čekam da zgazimo Partizan opet, i Vojvodinu. Ubedljivo najbolju ekipu ima Zvezda, i najboljeg trenera. Uživajmo, zvezdaši.

Comment

• Ja nisam ni znao da je Radnicki danas gostovao Partizanu.

Jbt, bod protiv Zvezde i Partizana u Beogradu, u kalendaru da se zaokruzi ova godina posto ce se ovo desiti jednom u pedeset godina.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
              Vojvodina Partizan evropski srpski derbi? Dva najveća srpska kluba i lopovska Zvezda? Gde su sad "prelaz" kritičari i ljudi koji su se iživljavali na imenu Crvene Zvezde? Jedva čekam da zgazimo Partizan opet, i Vojvodinu. Ubedljivo najbolju ekipu ima Zvezda, i najboljeg trenera. Uživajmo, zvezdaši.
              Tako je bre
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Rastavac razvaljuje,samo jedan poraz ove sezone
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Волим партизан и дулета вујошевића !

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                    Rastavac razvaljuje,samo jedan poraz ove sezone
                    Ove godine cetiri remija sa vecitima, ali plasim se da ce Zvezda da slavi na Cairu krajem novembra kada se budu sastali.Nisu bili u formi kada su igrali protiv Radnickog i tek su tada konsolidovali redove, da se mec igrao ovog ili proslog vikenda sigurno bi Zvezda slavila.U svakom slucaju umpresivan skor uzevsi u obzir da su dva puta gostovali u Humskoj.Protiv Zvezde su trebali da pobede, ali sta da se radi.Protiv Partizana juce nisam gledao mec kao sto rekoh, tako da ne znam koliko su imali izglednijih sansi ka golu Zivkovica.Kad su igrali na prolece nisu mogli da izvuku bolje od neresenog.

Comment

• Nisu imali nista posebno,ali nije ni Partizan.Bas tvrda ekipa..
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Evo Suba debituje za Partizan danas, nisam kontao gledati, ali pogledacu radi njega, inace presao iz Borca BL igra ljevog beka.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ako moze neko da mi kaze kako je igrao Partizan, video sam da je bilo 1-1 i da smo imali 31 sut ka golu
                          It's not whether you get knocked down; it's whether you get up.
                          — Vince Lombardi

Comment

• Originally posted by BigFuckingGerman View Post
                            Ako moze neko da mi kaze kako je igrao Partizan, video sam da je bilo 1-1 i da smo imali 31 sut ka golu
                            Ocajno da ocajnije ne moze biti... Brat Kiza "znaE" stava Ninkovica i Ilica a na klupi ima Stevanovica i Trujica koji itekako mogu da promenu ritam utakmice... Sta reci covek u ovoj ligi vec izgubio brdo bodova, zreo je za otkaz ali sta ces...

Comment

• Kakav 31sut, nije bilo 15suteva i 4-5 u okvir kad udje ilic i prikljuci se Babovicu i reprezentativcu Brasancu tek onda placem i gledam najgori fudbal na svijetu.
                              Subic solidno odradio najbolji im je bek, prodirao je ulazio u sredinu, trebaju ga forsirati.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Kizo, ostani !!!!

Comment

Working...
                                X