Originally posted by Mr.M
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNa isti gol, istom golmanu, u slicnom periodu utakmice, samo nesto blize. Zanimljivo
Edit: Isti i smarac na Areni.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
NEMA TITULE, NE DA VUCIC!!!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Lepo sam ja rekao još u prošlom kolu da će ovo, za razliku od prethodnih biti pravo "Zvezdino proleće" i da je Sa Pitno Zvezdin Sale Stanojević. Za budućnost Vermeza se ne sekiram, mada i tu će mu biti teško jer broj demagoga u Srbiji iz godine u godinu raste.Last edited by Mladen; 08-04-13, 04:01.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Moram reci da mi je smesno kako zvezdasi likuju ko da su oni pobedili.
Naravno razumem razlog ali je opet smesno.
NebojsaNS kako te nije blam da za svoj grad kazes da je unutrasnjost? I sem toga nek mi neko objasni sta to uopste znaci?
Beograd je spoljasnost? o0
Ja sam razvio neku teoriju po kojoj zvezda osvaja titulu ali ko shisha sad to..ionako mi je svejedno.
A sto se Vosinih klinaca tice.. ima ih tu jos ,kolko osh, .. Poletanovic Kosovic Ilic Gacinovic Spremo ..Kačar: "Trčeći bih došao u Vojvodinu, za triput manje para"
Comment
-
Ja NS volim neuporedivo vise nego BG, autonomas sam. Unutrasnjost nije pezorativno, bar ga ja ne smatram takvim izrazom, prosto odredjuje ostatak Srbije u odnosu na Beograd, ne znam koje je poreklo i ni ne trazim neku logiku. Ja se ne vredjam kad mi neko tako nesto kaze.
A normalno je da likujemo, kad se bar teoretski vracamo u borbu za titulu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Pa nzm sta da kazem.. u ovom tvom postu ima brdo nelogicnosti pocev od toga da si iz NS a navijas za zvezdu.. al nisi dete,ne vredi te uciti.
Elem sto se titule tice reko sam ,ne sekiraj se, slavite titulu pobedom u zadnjem kolu u "tvom" Novom Sadu.Kačar: "Trčeći bih došao u Vojvodinu, za triput manje para"
Comment
Comment