Mazic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Condition23 View PostPoenta sa Jankosanom je da je on 0 od trenera. Nisu ni ove 3 pobede znak da je Sa Pintu doktor, mozda bi i ovaj majmun to dobio nego je sustina da odmah vidis nacin na koji tim igra, koliko tu ima stila i sigurnija igra do noge, pomereni gore i bez obzira sta da bude na kraju znas da je ovo dobar sistem. Degen je sjebao sve sto smo makar pokusavali kod Zutog, podredio igru na Mudrog i na Milijasove lopte...ne mozes prijatelju tako protiv svakog. Trebao je na zimu da leti, to je najveca greska ove uprave ali ajde imamo makar cemu da se nadamo sad.
Што се тиче вечерашње текме, толико хваљени Лука опет кршина, колико извикан играч. Друго, невеловатно како Војводина прави ове ДМЦ играче, после Качара и Медојевића, ево и овог малог Радоја, одличан играч мали, како он лако задржи лопу под пресингом, шмекерски, плус добар је и у дефанзиви.
Spoiler
Comment
-
jedina sansa da sacuvamo titulu da vermez jos veceras da ostavkuНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Dobar gol Jojica.Supic je mogao bolje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ni 2-2 nebi bilo lose.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostМени некако дође исто, да би били први Гробари морају још једном да киксне, плус морамо да добијемо и дерби.
Comment
-
Ne prolazi ovo padanje kod MazicaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Kako klizi titula , ovo je smesno i zalosno , mi vracamo stoperima lopte celo drugo poluvreme , nema kvaliteta , sreca pa imamo 5 meceva do kraja kuci i 3 na strani , ako tucemo sve do kraja sampioni smo ali tesko ce biti , bod iz derbija bi bio jako veliki.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment