Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Top bi fora bila kad bi on sjeo na Novakovu stolicu, a ovaj dosao i sjeo pored njega ili u krilo ja bih na Novakovom mjestu to uradio.
    To bi bilo za ciruksa ili da je umjesto Djokovica Kolerer ili Fonjini ali sumnjam da bi tad Fed izabrao njihov škirpe

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
      Ko se žalio na brzinu podloge i da su mečevi spori?
      Ja se žalim, da je podloge prebrza. Rafa u defenzivi danas nije uspio da vrati ni jednu loptu. Pošteno bi bilo, da se igra ATP finalsi i koji put na sporoj šljaci. Ali trend je da se što više favorizira Rogera.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
        Ja se žalim, da je podloge prebrza. Rafa u defenzivi danas nije uspio da vrati ni jednu loptu. Pošteno bi bilo, da se igra ATP finalsi i koji put na sporoj šljaci. Ali trend je da se što više favorizira Rogera.
        Najsporija podloga u Londonu, od kad se turnir ovde igra i tebi je to prebrzo

A to sto Nadal ne stize lopte, to nije do podloge nego do krstenice
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
          Ovaj meč protiv Wawrinke mnogo podseća na meč Novaka i Rogera u grupi. Slično su se odvijali poeni, sličan je i rezultat.
          Roger će sutra pokušati sve ovo sa ponovi. Kratke poene, izlasci na mrežu, bez dugih razmena i umaranja. Ako u tome uspe bojim se da može i meč dobiti.
          I ja imam istu zebnju, ali isto znam da iskljucivo od Novaka zavisi ko ce pobijediti sjutra. Ako Novak bude skoncentrisan, moze Fedja i svoj krajnji maksimum da pruzi, nece mu biti dovoljno.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
            Wawrinka presretan na mrezi, drago mi je zbog njega
            Da se Nadal malo ugleda na Vavrinku to bi m bilo dobro. Da je posle izgubljenog prvog seta juce protiv Davida ovako kao Vavac sirokogrudo brze bolje poklonio drugi, mozda bi danas malo bolje prosao.
            Pravi prijatelj, dokazao je to milion puta do sada.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
              Da nisu krokodilcici
              Nesto sto neprijatno gricka iznutra

Comment

Vi sa stomacnim problemima tu je Probiotik, Linex, Flonivin...
                Pucas od empatije

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Da se Nadal malo ugleda na Vavrinku to bi m bilo dobro. Da je posle izgubljenog prvog seta juce protiv Davida ovako kao Vavac sirokogrudo brze bolje poklonio drugi, mozda bi danas malo bolje prosao.
                  Pravi prijatelj, dokazao je to milion puta do sada.

Neobjasnjiv taj mec sto spominjes Nadala i Ferrera ali valjda Rafa poceo cijeniti bodove puno 200 bodove za ispustiti al et kaze nije uticalo na danasnji mec sa Novakom mozda bi koji gem vise uzeo.
                  Wawrinka je u tom prijateljstvu dobrica koji uvijek popušta i pokušava da pomogne kad god moze.

Comment

• A RG ove godine, Role pustio onaj TB da bude 3:0, pravi drugari
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Znači od sutra fedal na egal, baš lepo, a i rimuje se
                      sigpic

Comment

• Meni nesto svejedno, Rodzeru sve toliko znaci, Novak ga dobija na Slemovima i to prilicno rutinski, nije Slem pa da se cimam previse. Kako god bude ostao je jos taj jedan mec Novaku pa na zasluzeni odmor. Istorija je ispisana.
                        sigpic

Comment

• Ne treba covjek da bude lakom, sve sto je bilo vazno u ove dvije godine Novak je preko Federera osvojio, ne moze sve jbg.
                          sigpic

Comment

Meni nesto svejedno, Rodzeru sve toliko znaci, Novak ga dobija na Slemovima i to prilicno rutinski, nije Slem pa da se cimam previse. Kako god bude ostao je jos taj jedan mec Novaku pa na zasluzeni odmor. Istorija je ispisana.
                            USO rutinski?

Comment

• Originally posted by alexa22 View Post
                              ovi na SKY-u insistiraju da je podloga veoma spora i da lopta odskace vise u odnosu na proslu godinu,time objasnjavaju Rafin dobar rezultat ove godine

Eeee da. Baš spora kad Rafa nije mogao vratiti ni jedan udarac Novaka kad je ovaj napadao krače lopte. Da ne pričam u tri krasne volio bih da vidim tačne brojke znači kakva je bila brzina Novakovih winera pre 4-5 godina i kakva je brzina tih udaraca danas. Istina, da Novak napreduje i u tehnici i da su mu udarci sve jači te da Rafa nema više eksplozivnost kao u najbojlim danima, ali da Rafa nije ni blizu toga da te udarce vrati baš ne mogu da shvatim osim činjenice, da je podloga strašno brzo.
                              Igrački gledano Rafa je bio puno ravnopravniji v Beingu. Ovaj meč juče je veliki korak nazad za Rafu.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                                Mislim da ce se sutra vise paznje obratiti na ulaz igraca nego obicno. Jer za ocekivati je da Fed izabere Novakov peškir jer sto mjenjati dobitnu taktiku ili u ovom slucaju peškir
                                Dobitni peskir

Nema sanse da ce opet to uraditi.

Comment

Working...
                                X