Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Greh bi bio ovakvu lepotu od meca ne gledati bar jos sat vremena
    sigpic

Comment

• Ubacio bre u brzinu.. Nema sta, kad se Nadal razgoropadi Ferer nema sta da trazi u mecu..
      Samo odradjuje posao koji su mu zadali sponzori i organizatori..

Comment

• sigpic

Comment

• Ovdje se nesvjesno ušlo u meč sa manjim tempom ne nadajuci se da ce Ferer uzvratit maximalno.Sad se cupat treba.
          Opet Rafa je prva dva meča dobio prelako, mozda i nije loše da se malo izmuči.Umor moze biti presudan ali cijelu godinu Rafa nije odigrao nesto puno mečeva, generalno zadnje 2 godine ima jako malo mečeva u nogama.Iskreno mislim i nadam se da moze sebi priustiti 3 teža meča zaredom, meča u 3 seta.Ako sad ne moze onda nema cemu da se nada na slejdecem GS-u.I njemu su zadnja 2 ili 3 meča u godini, nek i on da maximum sebe pa sta bog da.

Ono sto najvise treba da se popravi je bekhend.CC i liči na nešto ali u principu je dosta spor i visok.Parelele gotovo i da nema...Za pohvalu je sto je dosta konstantiji i bolje se brani iz tog bh-a pa mu to omogucava bolju igru nego cijele godine.
          Ono sto je najvise uznapredovalo i cime sam najzadovoljniji je CC Forehand.Na jako visokom nivou.On je osnova za sve, parelala i IO ce dolaziti vremenom.
          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Ne da David Rafi ni da ga prelomi, a ni da tankuje

Comment

• On kad je mnogo mladji i fizicki spremniji bio patio je posle teskog meca, a posle teskih meceva na Slemovima, AO 2012. mjeseci su mu trebali da se vrati u ritam. Cenaji je nekako najbolji primjer u mecevima na dva dobijena seta i ono polufinale sa Mojom, posle Mastersa u Madridu 2009. kad se posle onog meca sa Novakom nije oporavio do naredne godine. Naravno ovdje intezitet nije takav ali mu sigurno nije trebao mec od minimum dva i po sata, bez dana odmora pritom.
              sigpic

Comment

• Jedini lijek za završetak ovog meča su Rafine duple greške

Comment

• Slomi ga vise bre upm
                  Sad ce on pojesti brejk, tako ide to.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                  OVAKO

Comment

• Eto vidis, zaboravio sam to Shoninho. Vidi se i kad igrac prikriva svoju pravu formu, a i kad igra duzi mec zbog organizatora

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                      Eto vidis, zaboravio sam to Shoninho. Vidi se i kad igrac prikriva svoju pravu formu, a i kad igra duzi mec zbog organizatora

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
                      Nema ni veze.. Da je tako lako kao sto kazes, nijedan listic ne bih promasio u kladionici.

Comment

• Nadal toliko tankuje da se zamalo sad povrijedi u zelji da vrati loptu.
                        sigpic

Comment

• I breeee, 500 metara vise pretrcao Ferer.. Baraba, kad treba da igra protiv drugih pukne k'o zvecka, a kad igra sa Nadalom ima da crkne za pobedu.

Comment

• David je sportista, taj ne gleda ni bodove ni pare, kad izadje na teren daje sve od sebe.
                            sigpic

Comment

• Ja sam rekao Shimnki jos u nedelju da ce Ferer odigrati kao drogiran protiv Nadal. Uvek igra tako, protiv Stana i Endija totalni raspad, dana je sasvim drugi covjek.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                On kad je mnogo mladji i fizicki spremniji bio patio je posle teskog meca, a posle teskih meceva na Slemovima, AO 2012. mjeseci su mu trebali da se vrati u ritam. Cenaji je nekako najbolji primjer u mecevima na dva dobijena seta i ono polufinale sa Mojom, posle Mastersa u Madridu 2009. kad se posle onog meca sa Novakom nije oporavio do naredne godine. Naravno ovdje intezitet nije takav ali mu sigurno nije trebao mec od minimum dva i po sata, bez dana odmora pritom.

Ima ti i ta mjesta ali je Rafa obicno prije toga u kontinuitetu igrao na visokom nivou pa bi ga takvi mecevi sjebali.On vec duzi period ne igra na ovom intenzitetu.
                                Ovo danas je kao jedan malo tezi GS mec koji je zavrsio u tri seta, tri ali teska.Nadam se da moze odigrati jos 2 ovakva u nizu, ako nista jedan...
                                - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                                - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                                - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                                - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                                - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                                - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                                - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                                - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

Working...
                                X