Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    koje je pravilo pravo?
    Pa da sedne na stolicu gde pise Federer a ne Djokovic. Ali ko zna, mozda sam ja u zabludi.

Comment

• Auuuu pa ja ne verujem koliko je taj covek opterecen Novakom Cak je uvrteo sebi u glavu i neka samo njemu znana pravila
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Ma iskreno ja lose pamtim te kontroverze( sto me jebe kad dodje vreme prepucavanja ) al postavljao je shminka valjda nesto skoro dal je Nadalu seo na mesto? Ne znam kako to ide, ko gde sedi, od cega to zavisi? Mislim bez potrebe za vredjanjem ali ako on seda na tudje obelezeno mesto, zato sto je (pretpostavljam) to mesto namenjeno bolje rangiranom teniseru onda je to bas seljacki potez. A i jos jednom pokazuje koliko je Role sujetan.

"I'm not going to get pushed around by a towel." - Sta to uopste znaci?
        Po meni, on to ne shvata toliko ozbiljno gde ce da sedi, stolica kao stolica

Stuart Fraser ‏@stu_fraser 5m5 minutes ago
        Federer: 'I walked out first. Usually the guy who walks out first decides which side he wants to sit on. That's the rules to me.'
        Stuart Fraser ‏@stu_fraser 6m6 minutes ago
        So Federer wasn't having my question about wrong bench & towels: "Maybe to you a towel matters more. To me a towel is to take a shower with'
        A sujetan jeste, svi oni su sujetni, tu nema price
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
            Pa da sedne na stolicu gde pise Federer a ne Djokovic. Ali ko zna, mozda sam ja u zabludi.
            Ma nece on sebi da dozvoli da ga tamo neki peskir sa imenom opterecuje, on seda gde on zeli
            Ali sve je to manje vise nebitno, bitno je da je Federer odigrao standardno dobar mec (znaci nista specijalno) i opet lagno - makar rezultatski dobio Novaka. To je ono sto nervira. I taj H2H bi trebalo da bude na Novakovoj strani ali ne ume da okrene pa to ti je.
            A mene licno najvise od svega nervira sto je Novak veceras izgubio masu dobijenih poena, jer jednostavno ne ume da se snadje kada dobije kracu lopticu i kada njom treba da napadne. Svaki put to ide Rodzeru na reket. To mora da se popravi, veoma slabo se snalazi da ne kazem jos gore ne ume da igra te krace loptice tj ne ume da ih napada kako treba.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post

Auuuu pa ja ne verujem koliko je taj covek opterecen Novakom Cak je uvrteo sebi u glavu i neka samo njemu znana pravila
              Za Edberga! Dzentlmenski, kako samo Rodja ume, sa stilom, a naivno u tenisu vaze njegova pravila

Comment

• Najbolje da ugraviraju imena na stolicama, nema smisla da zbunjuju coveka sa peskirima, pa ne zna da l je krenuo na mec ili na tusiranje

Comment

• Pa totalna glupost, sa jedne strane je Djokovic mentalna stena, a sa druge strane je toliko nezan da ce jedna stolica da ga poremeti.

Role je bio danas opusten, tacno ono sto sam napisala pre meca, ali stvarno nisam ocekivala pobedu. Medjutim, ono sto je presudilo je odlican serverski dan, a podloga dobro prima kick, to je bas koristio.
                  Nadam se da ce nastaviti da ga sluzi servis do kraja nedelje, ali ne sumnjam da ce mec biti potpuno drugaciji ako budu ponovo igrali.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Po meni, on to ne shvata toliko ozbiljno gde ce da sedi, stolica kao stolica
                    Lose ga branis, moze on mnogo sto sta da ne shvata ozbiljno, kakv je to izgovor pa nije sam na terenu ili kod svoje kuce.

Originally posted by bojanaBG View Post
                    A sujetan jeste, svi oni su sujetni, tu nema price
                    Dobro, prihvatam, ako ces tako Role je najsujetniji.

Originally posted by miloolja View Post
                    Izgleda da voli da se brise posle tusiranja peskirom sa Novakovim imenom. Fuj.

Boze koliko gluposti, kao razmazeno dete od 10 godina da je davalo intervju. Prosto ne mogu da poverujem da bi on ovako nesto sebi dozvolio
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Navras 16785 View Post
                      Najbolje da ugraviraju imena na stolicama, nema smisla da zbunjuju coveka sa peskirima, pa ne zna da l je krenuo na mec ili na tusiranje
                      Mislis da ce ga ugravirana imena na stolici spreciti u njegovoj nameri. Jos malo ima da zasedne i na stolicu glavnog sudije.
                      Last edited by skeptik; 17-11-15, 22:51.

Comment

• Ma sramota sta sebi dozvoljava, bas je na niske grane spao

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                          Lose ga branis, moze on mnogo sto sta da ne shvata ozbiljno, kakv je to izgovor pa nije sam na terenu ili kod svoje kuce.

Dobro, prihvatam, ako ces tako Role je najsujetniji.

Izgleda da voli da se brise posle tusiranja peskirom sa Novakovim imenom. Fuj.

Boze koliko gluposti, kao razmazeno dete od 10 godina da je davalo intervju. Prosto ne mogu da poverujem da bi on ovako nesto sebi dozvolio
                          Ok, neka je najsujetniji, najveci je sampion, moze mu se

A meni je smesno, kao i cela prica oko toga gde je ko seo i gde ko treba da sedne a ne bi me cudilo da je i njemu, pa je i tako reagovao

sigpic

with experience.

Comment

• Nisam gledala sam ulazak igraca na teren, da li je zaista Roger ponovo seo na stolicu gde je peskir sa Novakovim imenom?
                            Similis simili gaudet

Comment

• Posle pak da krivite Nadala, a on zbog te usrane stolice uvuce gace u guzu i onda mora u toku gemova da ih polako, korak po korak, izvlaci iz dupeta. Zato on i gubi neke meceve ove sezone
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                                Nisam gledala sam ulazak igraca na teren, da li je zaista Roger ponovo seo na stolicu gde je peskir sa Novakovim imenom?
                                Nije, pogresno si cula

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X