Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Pramac Australian Motorcycle Grand Prix
Collapse
X
-
Sto uradi Markez xaxa... Da je bilo jos dva kruga povuko bi i Ianonnea i Rossia ispred Lorenza
Kako dukati dominira na pravcu..
Rossijevih 11 poena mogu biti veliki ali i mali..
da je Lorenzo naletio na galeba pokazao bi i njemu srednji prst, a i Rossi bi mu bio kriv xaxa
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostŠampionat glinenih golubova:
Marquez - 0
Lorenzo - 0
Iannone - 1
Rossi - 0)
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Treba svakako pohvaliti i Vinalesa, odlicno 6to mesto, bolji od svog timskog kolege opet.
Ducati na pravcu je opasna zverka, treba se setiti da je Iannone jos uvek povredjen!
Dovi opasno podbacio, 13to mesto o.O
I jedan fun fact - neko se igra sam...
Miller kod kuce uzeo bod
Last edited by Brana; 18-10-15, 08:15.sigpic
Comment
-
Pomalo sam razočaran Rossijevim učinkom danas. Kada se probio na 2 poziciju trebao je to malo jače da potera kako bi se odvojio od Ianonea i Marka, ali nije i to ga je koštalo dosta poena.
Sa lošijim tempom tokom cele trke Lorenco mu je zakinuo 7 poena. Eto koliko su kvalifikacije itekako bitne u ovoj konkurenciji vozača.
Iako je imao bolji tempo u trci od Horhea, Rossi gubi mozda i najbitnije bodove u borbi za naslov.
Ostaju još dve trke i valjda neće biti ono čega se plašim.
Na kraju, bravo za MM, a i za Ianonea.
Comment
-
Sad sam premotao trku i gledam upravo ali nisam izdrzao a da ne pogledam rezultate.... Rossi ako misli da uzima titulu MORA da bude ispred Jorgovana u Maleziji... Ako ode razlika ispod 10 poena pisi propalo
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Trka najbolja ove godine,po sadržaju da,ali za mene najveći Rosijev poraz ove godine i to sad u oskudnom trenutku.Da bi obezbedio titulu Lorenco mora da padne ili da mu preko noći nešto zezne mašinu pa da se pokvari.
Po meni jedini način da Lorenco padne jeste da neko pogura Bautistu makar do trećeg startnog reda,pa da on onda u prvoj krivini hoće da se probije na prvo i da ga pokupii.
Comment
-
Ne mora Lorenco da padne, Rosi mora da zapne u Maleziji i da bude ispred njega kako zna i ume, na Sepangu ce da se odluci titula. Markez ce verovatno da zavrsi sezonu sa najvise pobeda od sve trojice, ne verujem da ce neko da ga zaustavi u naredne 2 trke
Comment
-
Zasto ne gledate lepo trke i uzivate vec se smarate kalkulacijama. Rosi kao da ne zna sta treba da uradi. Moze i da ga ne dobije i da dobije i da neko od njih ne zavrsi trku itd, i sad svaki scenario treba ovde da pisemo? Kako je Lorenco zavrsio ovde ispred njega ne razumem zasto svi automatski otpisuju Rosija u Valensiji? Ako nije najuspesniji vozac na toj stazi ne znaci da je los i da ne moze da pobedi Lorenca. Ja bih bas voleo tamo da ga resi da mu se vrati ono iz 2006. Verujem da ce dati sve od sebe kako on tako i Lorenco i to je to. Nama ostaje da uzivamo i da eto navijamo ispred TV-a...
Comment
-
Jaoo kakav je ljigavac, juce pljuje po Janoneu, odmahuje glavom na probi starta a posle trke mu je drugar
Meni je tragedija da takav lik uzme titulu, ako ima imalo pravde zna se ko ce uzeti
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment