Nema Rossi tempo da se bori na vrhu danas... Ako ne izmisli nesto do trke ili ne bude vanrednih okolnosti i padova, predvidjam Marquez - Lorenzo - Pedrosa - Rossi. Mozda se Iannone umesa, ali sumnjam da ce moci da odrzi tempo tokom druge polovine trke.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Pramac Australian Motorcycle Grand Prix
Collapse
X
-
Mislim da mu je greška bila što je 3 kruga pre kraja napao Markeza, i da bi Markez, u slučaju da ga Rosi nije napao, u poslednji krug ušao kao vodeći i da bi Rosi imao šansu da pretekne Lorenca. ŠBBKBB Sve u svemu odlična trka, pravo uživanje gledatiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Najbolja i najuzbudljivija Moto GP trka koju sam gledao . Moto 3 sa mnogo boljim vozačima i mašinama .
Mislim da je VR najmanje grešio od ove četvorice ( a poslednja greška ga je i koštala ) , ali nije mogao da se bori na pravcu protiv Honde , a naročito protiv Dukatija .
Bravo za Janonea i , naravno , za MM koji je odvezao rekordni poslednji krug !
Comment
-
Au kakva trka, ako ovako nastave odose nama i zivci i srce...Bravo Mark na potezu...Ocekujem Dedu sl. nedelje u punoj snazi
Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 18-10-15, 06:56.Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.
Comment
Comment