Originally posted by cleoo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dal je moguce da se oni bore, pricaju o taktici, tapsu... mislim ovde na sve prisutne. Jel oni stvarno ne shvataju da sto duze ostanu na ovom terenu to je nivo ponizenja sve veci?It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
to bogdane majstore pokazi smradu kakav si igracLast edited by rope; 14-06-14, 22:22.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Kаква срамота за српску кошарку. Углед нам је и овако нарушен у последње време, али ово.Скандал епских пропорција. Нема нама поправке, заиста смо стока од народа.
Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostSmrad, retard, idiot ili jednostavno - Simon.
MAJKO MOJA STA JE BRE OVO!? Samo je katanac lek!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
a sta da ocekujemo u srbiju da se neka utakmica odigra bez prozivkiНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
vratiti okk beograd izbaciti zvezdu i partizan u 5 ligu
okk beograd-jedini pravi beogradski timНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Originally posted by trigger View PostAj dobro sad smanjite malo s katancima i sranjimaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
SimonovicOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment