Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евробаскет 2015

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Bledi View Post
    Ja sam ionako zavrsio sa ovim forumom i pisanjem, zavrseno je prvenstvo.
    Nemoj Bledi, ima jos basketa ove sezone, potrebna nam je tvoja malenkost.
    sigpic

    “We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

    Comment


    • Ma daj Bledi, pa taman si izašao iz te tvoje jazbine. Nemoj da te tenis opet isprovocira, bolje basket.

      Jel realno da se jedan od kval turnira za OI odigra kod nas? Znam da je to mnogo para, nego negde ulovih naslov juče kako bi to Sale voleo i želeo (ukoliko je zaista i rekao baš tako, mada nema rzaloga da ne voli ).
      sigpic

      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

      Comment


      • Nema sanse. Rekao je i Djilas da bi voleo, ali da od toga slaba vajda. 2m evra je puno para za nas, i verujem da ce Turci, Nemci ili Rusi dobiti tu organizaciju, dakle timovi koji nisu obezbedili kvalifikacije, a imaju lovu i ovako dobijaju wild card. Mozda uzmu i Italijani, onda ne znam ko jos iz Evrope ide, da li sledeci na rang listi FIBA ili osmoplasirani sa Eurobasketa, u ovom slucaju Letonija.

        Inace danas sam citao izjave celnike FIBA, i kada je sam format zrebanja u pitanju, nema veze ko je sa kog kontinenta, ko je koji na rang listi itd. Nece biti nosioca, sto znaci da cemo moci biti u grupi sa bilo kim. Cirkus.
        sigpic

        “We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

        Comment


        • 2 miliona evra mnogo za to, a neka fudbalski klubovi dobijaju za licence, kancer sporta.
          Cuj nema nosioca i mogu Francuska, Srbija, Grcka, Italija u jednu, a u drugu Nigerija, Iran, Japan, Novi Zeland.
          sigpic

          Comment


          • Podrška Đorđeviću. Sada će imati više vremena da se uvežba i stekne iskustvo. Ko je gledao Fince, a onda gledao nas protiv Češke, uglavnom je znao šta nas čeka.
            Mnogo propusta, knedla u grlu, usrali smo se. Igrali smo i protiv Finske i protiv Češke kao ziheraši i dobili na suv i čist individualni kvalitet, ali tada se videlo da će nas odvaliti prva sledeća ozbiljna ekipa ako nastavimo tako. Satoranski i Veseli nisu mogli sami, ali uprkos sto imamo sjajnu rotaciju, nismo uspeli da ih sačuvamo.
            Loše smo se spremili i za Fince i za Čehe, i mentalno i taktički.
            Kalinić, bez pokušaja za 3 u poslednje dve utakmice ako se sećam, primao je 2+1, bio totalno dekoncentrisan kod izvođenja slobodnjaka, bleda partija.
            Bogdana ne znam da li muče leđa, ali mnogo isilovanih šuteva, na par utakmica smo u prvim četvrtinama držali protivnike na 2 faula, to ne govori o njihovoj odbrani nego o našem nenapadanju koša i neagresivnosti na ulazu. Rešenje su bili šutevi, uglavnom. Bogdan mora jače do koša, da kreira situacije i pravi višak.
            Teodosić na nivou, pogotovo u grupi, ali u par navrata tipično spavanje u odbrani i divljanje sa šutevima(jbg nije ga htelo, izuzev vs Litvanija pred kraj).
            Stefan Marković, od njega više nisam ni očekivao.
            Erceg na mestu, Bjelica posle Španije prosek, trojke i ulaz na desnu stranu sa zadrškom, gde je pročitan, plašim se da će ga u NBA lepiti samo tako.
            Centri... očajni. Kad mi kažu Raduljica dao 20 + poena, a nisu ni gledali utakmicu. Čovek ima pola lopti 1 na 0 zbog Teodosića i izlaska centra na Tea, kada Teo majstorski da loptu Raduljici. Bradulja je polagao i šutao zicere najblaže rečeno "s'guza" i jasno je zašto je bio izlepljen protiv jačih centara i prepričao sa sudijama i čudio se svaku utakmicu.
            Nadam se Bobiju i Jokiću u reprezentaciji, obojica su mi bolji od ovih centara što su igrali. Samo neka Joka napreduje, inteligentan je, pa će taj Valančijunas jednog dana morati da izlazi da čuva šut za 3. Bobi bi razvalio u odnosu na Medu Bradulju, i zabeležio bi više skokova u napadu onih njegovih, kada prstima je uzima. Gober bi probao da udari rampu, ali dž kad čovek kuca skoro sa zemlje. Šut na postu iz okreta i ostalo, sve bolje od Mede Bradulje.
            Nedović... daje loptu u ruke opušteno. Čovek je pogrešio 5 puta prvi pas, seku ga. Jedino je bio agresivan na prodoru kad krene i trebao je da bude model drugima za probijanje do koša.
            Simonović.... .... .... ne ume da zagradi igrača, to mu je očigledno preteško već par godina. I ne znam šta radi ovako limitiran igrač u reprezentaciji, čovek od zadatka koji ne ume loptu u dribling da spusti. Pa zovi nekog klinca da ga gurneš u vatru, mali Gudurić bi dao više trojki ako je do toga.
            Bolje da je igrao Gagi, mada vidi se da Gagi uopšte nije imao neku slobodu, i da je i on trebao da uhapsi par igrača na 7-8 minuta.
            Moraju promene na centru, skok u napadu loš, građenje loše, kontre? Češka je igrala lepršavo prvo poluvreme sa 2 i po igrača... Loše smo odigrali, loši smo bili. Sa ovakvom igrom ja sam zadovoljan rezultatom. Ali moraće još mnogooo vremena da prođe da mi budemo ozbiljan i konstantan kandidat(kandidat pre bilo kog prvenstva, tj da na svako takmičenje dolazimo kao favoriti za medalju tipa Španaca)za medalju, ako se nešto ne promeni. Hvala Bogu da postoji ova Mega, jer inače ne vidim gde bi mladi igrači dobijali šansu da se oprobaju u iole ozbiljnoj ligi. Napravi i Zvezda(FMP mašina) ali kad dođe do seniorskih dana, oni nestanu i izgube se... Videćemo.
            Napad mi se ne sviđa, mnogo se oslanjamo na šut, previše slobode je dao Sale njima. Nisam video ni jedan šut za 2??? Sa vrha reketa, iz ćoška od tablu? Šta je sa tim divnim šutevima?Nema brzog protoka lopte, nema ulaza, protivnik skuplja a nama šut ne ide, nema skoka u napadu, ruka se još više skraćuje.
            S obzirom da smo malo izgubili od Litvanije mogu samo da zaključim da je Litvanija bila prosek, ne ona prava, jer nije ni tim kao pre. jer da jeste bilo bi 20+ za njih. Španija i Francuska dve najbolje reprezentacije, ubedljivo. Španci kapa dole.
            Last edited by Cassius Clay; 23-09-15, 07:34.

            Comment

            Working...
            X