Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostNija ta povreda toliko opasna a i to mu je levo rame bitno da je desno u redu.A 1 igrajte bez mnogo razmisljanjaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
E jbg.
Imamo mi top 5 ofanzivnu liniju, tu ce da se dobije ili izgubi utakmica. Imam ja puno poverenje u Soldera i Lighta vec sam rekao, samo se bojim da ako im ovi jednom pobegnu (a to ce morati da se desi) bicemo u velikom problemu jer cu udarati Bradya (pogotovo sa blind sidea) po cenu zute zastavice. Samo kazem, prvi put kada vidite Toma da se uhvati za to rame, pisi propalo najverovatnije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Mi ako njih uspemo da uvedemo u neki shootout sa 30 i vise poena bas me briga i za njihov napad i za nasu odbranu, zna Belichek da stisne kad treba, to je prosle nedelje osetio Denver, koji statisticki ima bolji napad trcanjem od Ravensa. A Ninkovich ce svakako pojesti Flaccoa, outside protection Baltimora je kriminalan, a Flacco je spor i smotan do zla boga kad treba da izbegne sack, a i ako proba da negde ide tu je Wilfork da odsece beg u desno. To ce biti ok. Ne mogu nam dati vise od 28 poena ni u fantaziji.Last edited by Nebojsa; 22-01-12, 14:45.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja sam za taktiku stop the run pa neka Flacco pobedi ako moze pasom,ali nikako ne dopustiti Rice-u da se rastrci i da imaju vece vreme poseda lopte sto ce verovatno biti njihova taktika.Koliko mi se cini nemaju neko veliko poverenje u Flacco,Ed Reed je imao vrlo zanimljivu izjavu na njegov racun ove nedelje.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJedva cekam novi duel ova dva cara
Morace T Sizzle da se javi u program sa ovo cuvenom majicom:
Last edited by Nebojsa; 22-01-12, 17:05.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment