O tome ce moci samo da sanja u nedelju, stavice ovoga Light u dzep.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostO tome ce moci samo da sanja u nedelju, stavice ga Light u dzep.
Comment
-
-
Imaju Ravens-i odlican pass rush nema spora,ali da vidimo kako ce da zaustave tandem Hernandez i Gronkowski.Ako se usresrede na njih dvojicu onda im ostaje Welker tako kako god okrenu bice im tesko da zaustave napad NE.Denver je probao da igra zonu veci deo meca pa vidimo kako se zavrsilo ne znam koju taktiku ce da primeni Baltimor,sve u svemu bice odlican mec.
Moje predvidjanje za Super Bowl je SF-NE,sta vi ocekujete?
Comment
-
Light i Solder mogu da zadrzu bilo koji outside blitz tako da nece biti lako toj ludackoj LB liniji, a unutra vec sta Bog da. Ja se najvise bojim Ngate, on ce praviti mnogo problema bull rushom unutra. Ako se on zadrzi bice to ok. Ne treba zaboraviti da ce Patsi igrati vecinu snapova sa oba TE, pa ce oni svakako vezati dva LB ostavljajuci dva da idu na blitz. Ako puste bilo koga od TE, dobice prvi down ili TD.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ljubi bolje gledaj na ESPNu, ne moze se porediti po strucnosti.
Ja jedva cekam, odavno Patsi nisu igrali za SB. Jedino se bojim Tomove povrede levog ramena zbog kojeg je propustio trening u sredu, bice mnogo oprezniji i bezace na prvo rusenje dzepa. A onda kada dobije neki jaci udarac nece moci da lepo zatvori to rame kod pasa zbog bolova, pa cemo big play moci da iskljucimo i iz tog razloga (ne samo sto je Ocho neprilagodjeno tele), a pasce mu i procenat onih paseva na srednju distancu Welkeru, Gronku i Aronu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostLjubi bolje gledaj na ESPNu, ne moze se porediti po strucnosti.
Ja jedva cekam, odavno Patsi nisu igrali za SB. Jedino se bojim Tomove povrede levog ramena zbog kojeg je propustio trening u sredu, bice mnogo oprezniji i bezace na prvo rusenje dzepa. A onda kada dobije neki jaci udarac nece moci da lepo zatvori to rame kod pasa zbog bolova, pa cemo big play moci da iskljucimo i iz tog razloga (ne samo sto je Ocho neprilagodjeno tele), a pasce mu i procenat onih paseva na srednju distancu Welkeru, Gronku i Aronu.
Je l' nam ti to insinuiras da igramo dvojku na Baltimore?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment