Koja glupost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisam sinoc mogao nista gledati tj nisam bio u mogucnosti... Zanimalo me kako ce Baltimore proci i vidim da su uzeli SF 16:6, cini se da je bila jako dosadna utakmica , svega 24 poena ukupno ili gola kako hocete
, video sam juce tj gledao sam 3 cetvrtinu izmedju GB i Detroita , GB im ocitao lekciju
, Dallas skroz neizvesno izgleda protiv Miamia , bilo je vatre
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNisam sinoc mogao nista gledati tj nisam bio u mogucnosti... Zanimalo me kako ce Baltimore proci i vidim da su uzeli SF 16:6, cini se da je bila jako dosadna utakmica , svega 24 poena ukupno ili gola kako hocete
, video sam juce tj gledao sam 3 cetvrtinu izmedju GB i Detroita , GB im ocitao lekciju
, Dallas skroz neizvesno izgleda protiv Miamia , bilo je vatre
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post
Shone,mislim da je sada svima jasno koliko se bolje od tebe razumem u NFL
Jos si rekao da pratis NFL sada malo aktivnije pratis, a Sone nikad nije pravio pauzu kada je u pitanju NFL?
Sone, jel mislis da Iglsi padaju u nedelju na njihovom terenu?Najteza utakmica od svih do kraja, pa do kraja sezone sve laganice.
Comment
-
Zar nije bilo ocigledno da se salim i da podjebavam soneta? Ipak je sutra derbi,mora se "rat" prosiriti na sve teme
Evo ja cu ti reci da padajuOstali su i bez Asomughe. Tako da je njihov sekondari patetican. Tomica ce to da eksploatise ko iz ...
Mislim da je red i da Ocho odigra neku partiju.
Comment
Comment